HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Wintrac Pro
205/55R17 95 V
52 585 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Wintrac Pro 205/55R17 téli gumi

205/55R17 VREDESTEIN Wintrac Pro - téli gumi 95 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
72
Auto Bild Teszt 2019 - Kiemelten ajánlott!
52 585 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

ADAC EREDMÉNY

Kiemelten ajánlott minősítés!

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

95

A(z) Vredestein - Wintrac pro gumi jellemzői:

  1. Prémium minőséget kínál a Vredestein Wintrac Pro

Kiemelkedően jó teljesítményt kínál a Vredestein Wintrac Pro téli abroncs, ami a holland Veredestein egyik zászlóshajója. A prémium minőségű abroncs azok számára lehet jó választás, akik szeretnék télen is kihasználni autójuk nagy teljesítményét. A  Vredestein Wintrac Pro mindazon tulajdonságokkal rendelkezik, melyekre szükség van a téli útviszonyok között. 


Nedves úton rövid fékutat garantál, ezzel is növelve a biztonságot, ezen kívül pedig még nagy sebességnél is használható, a hirtelen irányváltoztatásokkor is jól kormányozható. A tél számos kihívást tartogat az úton lévőknek, a csökkent látási viszonyokkal ugyan nem tudunk mit kezdeni, csak annyit, hogy ellenőrizzük lámpáinkat, az ablaktörlő lapátokat és hogy maximálisan felkészítjük az autót a télre. Ennek pedig az egyik alappillére a megfelelő téli gumi kiválasztása. 

A Vredestein Wintrac Pro jól tapad és jól irányítható

Ezt az abroncsot a nagy teljesítményű autók számára tervezték, így még a legextrémebb körülmények között is biztonságos, megállja a helyét, lehet rá számítani. Nem csak minőségükben, kinézetükben is kiválóak, rendkívül véknyak, vonzó és modern külsővel rendelkeznek. A fejlesztők szeme előtt végig a prémium minőség lebegett, így vált ez az abroncs valóban kategóriája egyik csúcsává. 


Nézzük is meg alaposabban, hogy mit is tud a  Vredestein Wintrac Pro. Egyrészt a havas úton nagyon jól tapad, szinte kapaszkodik a hóba, így jól irányítható, fékezhető. A nedves felületen is jól fékezhető, aminek szintén nagy jelentősége van egy téli gumi esetében. Modern futófelületi  mintázatában speciális blokkok kaptak helyet, a központi részén lévő vízszintes lamellák felelnek az elindulásért és a rövid fékútért. Az oldalsó részen lévő barázdák a havas úton való tapadásért felelnek, valamint abban is hatalmas szerepet játszanak, hogy a nedves úton a gumi gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet és a latyakot, így minimalizálva az aquaplaning kockázatát. 


Ezen kívül a kormányzás is precízen végrehajtható, aminek szintén óriási jelentősége van. Pontos és egyenletes fékezés, gyorsulás, ezek mind szükségesek ahhoz, hogy a téli gumival bátran útra kelhessünk. Mint ahogy az is, hogy a gumi a nagy hidegben is megőrizze rugalmasságát, ne váljon merevvé, jól tapadjon. Stabilitás nagy sebességnél is, megbízhatóság, kényelmes vezetési élmény. Ezeket kínálja a  Vredestein Wintrac Pro, a Vredestein prémium kategóriás téli gumija, melyet nagy teljesítményű autók számára terveztek. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek