HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Ultrac
205/55R16 91 H
27 120 Ft
VREDESTEIN
VREDESTEIN Ultrac 205/55R16 nyári gumi

205/55R16 VREDESTEIN Ultrac - nyári gumi 91 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
A
69
27 120 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

91

A(z) Vredestein - Ultrac gumi jellemzői:

Amit a díjnyertes Vredestein Ultrac nyári gumiról tudni érdemes 


A Vredestein Ultrac nyári gumi a Vredestein középkategóriás márka legújabb modellje, melyet személygépkocsik számára fejlesztettek ki mindennapi használatra. Az Apollo Tyres mindig nagy figyelmet fordított a Vredestein abroncsok fejlesztésére, az Ultrac esetében pedig egy olyan abroncsot akartak létrehozni, amely minden nyári körülmény között megállja a helyét. Az abroncs méretválaszték tekintetében szélesedett az elmúlt időszakban, már 15” és 18” hüvelyk közötti átmérőtartományban érhető el a webáruházak és kereskedések kínálatában, hazánkban és nemzetközi viszonylatban egyaránt. 


A Vredestein Ultrac nyári gumi főbb technikai tulajdonságai 


A Vredestein Ultrac nyári gumi újfajta futófelületi mintázatot és speciális abroncskeveréket kapott, aminek az eredménye egy jó menettulajdonságokkal bíró abroncs lett. Az abroncs nedves tulajdonságairól az abroncstesztek eredménye mellett az EU címke is meggyőzhet minket, ugyanis ebben a tekintetben az abroncs A minősítéssel büszkélkedhet, de nem is vártunk mást egy jó minőségű középkategóriás abroncstól. A mintázati kialakításnak köszönhetően ugyanis az abroncs gyorsabban vezeti ki a nedvességet a kerék alól, mint elődjei, amit a mélyebb barázdák tesznek lehetővé. 


A hatékonyabb vízelvezetés jobb tapadást és rövidebb fékutat biztosít az abroncsnak, emellett csökkenti a vízen futás veszélyét is. Természetesen az abroncs száraz és forró útszakaszokon is kifogástalan tapadást ér el, és a fékezhetőségi tulajdonságai is javultak az előző szériához képest. A komfortérzet javítása érdekében a fejlesztők lehetővé tették, hogy az abroncs alacsonyabb zajszintet érjen el, így csendesebb lett. A mintázatban szögletesebb lamellákat figyelhetünk meg, melyek a jobb irányíthatóságot segítik, a merevebb futófelületi blokkok pedig az abroncs tartósságát növelik. 


Nemzetközi abroncsteszt eredményei a Vredestein Ultrac abroncs vonatkozásában 


A Vredestein Ultrac nyári gumi nemrég debütált az abroncspiacon, viszont a 2022-es abroncsteszteken már részt vett, az eredmények pedig kellően meggyőzőek, hogy az abroncsot az idei vagy a jövőbeni vásárlás esetén számításba vegyük. Az Ultra az Autobild teszten a 215/55 R17 méretkategóriában bizonyíthatott, ahol a második fordulóba a 4. helyen jutott tovább, ezzel pedig már önmagában kapott egy jó minősítést. A második fordulóban a 14. helyezést nyerhette el, ugyanakkor a nedves útfelületek tesztjén a legjobbnak bizonyult, vagyis az abroncs nedves teljesítményére nem lehet panasz. 


Az Autozeitung Nyári abroncsteszten szintén a 215/55 R17 méretű abroncsok között vizsgálátk a Vredestein Ultrac nyári gumi képességeit. Ebben az esetben a második helyet sikerült megszereznie az abroncsnak, ezzel pedig egy nagyon ajánlott minősítés is együtt járt. A Vredestein Ultrac tehát bőségesen bizonyította az idei évben, hogy megéri választani, erről pedig a vásárlói vélemények is meggyőzhetnek minket. Ha egy jó ár-érték arányú abroncsot keresünk, akkor a Vredestein Ultrac nyári gumi megfelelő választás lehet a számunkra. 
MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek