HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Wintrac
165/65R15 81 T
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
VREDESTEIN
VREDESTEIN Wintrac 165/65R15 téli gumi

165/65R15 VREDESTEIN Wintrac - téli gumi 81 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
69
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

81

A(z) Vredestein - Wintrac gumi jellemzői:

A Vredestein új Wintrac gumiabroncsa jó társ a közlekedésben!  


A Vredestein a korábbi Snowtrac téli gumit nevezte át Wintracra az újabb fejlesztéseknek köszönhetően. A jobb teljesítőképessége miatt ez a gumiabroncs jól megbirkózik a csapadékos európai utakkal. A terméket a pandémia miatt online mutatták be, ezzel is bizonyítva, hogy a cég a járvány ellenére folytatja az innovatív fejlesztéseket. Az autóvezetők folyamatosan keresik az elvárásaiknak leginkább megfelelő és strapabíró téli abroncsot, amely hosszabb távon jó szolgálatot tesz és korrekt áron szerezhető be.

 

A Wintrac téli gumi a Vredestein termékcsalád új tagja

 

A gumiabroncsok gyártásának több mint 100 éves múltja miatt a holland székhelyű Vredesteint az indiai Apollo Tyres vásárolta meg 2009-ben. Jelenleg Apollo Vredestein néven működik, és továbbra is prémium, technológiailag fejlett termékeket kínál, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra.

 

Az egyedi abroncstípus teljesen megfelelő az európai időjárási, különösen a téli viszonyokhoz, a Wintrac Pro mellett nagyon jól leküzdheti a téli időszakban előforduló akadályokat.

 

A Wintrac új kialakítással és összetevőkkel került forgalomba. A V–barázdákat egyesítő szerkezet segítségével biztosított az optimális hosszanti és oldalirányban történő vízkiszorítás. A vállblokkokban szabadalmaztatott, úgynevezett „adaptív” 3D lamellákat helyeztek el, ezek a téli gumi életciklusa folyamán fokozzák a lamellák maximális hosszát és ennek megfelelően kifogástalan téli teljesítőképességet nyújtanak.

 

A Wintrac téli gumiabroncs műszaki jellemzői

 

Ez a téli gumi a korábbi termékhez képest minden nézőpontból jobb teljesítőképességet biztosít: a vízelvezetés 10%-kal eredményesebb (mérsékelt aquaplaning), a lamellák hossza 5%-kal nagyobb, valamint 5%-kal terjedelmesebb gumifelszín lép kölcsönhatásba az útburkolattal, amely hatékony tapadást jelent nedves és havas útszakasz során. Mindezek mellett a polimerekből és gyantarészecskékből álló egyedi összetételű és nagy sűrűségű szilikakeverék jóvoltából (az ovális futófelszín a kiegyensúlyozott terhelés eloszlás mellett), a kopás egyenletessé válik, ezáltal a hatékonyság jobb lesz, amely 10 ezer kilométernél nagyobb táv megtételére ad módot. Arról már nem is beszélve, hogy így a gumi gördülési ellenállása alacsonyabb, amelynek következtében kevesebb lesz autó üzemanyag-fogyasztása.

 

A Wintrac gumiabroncsot a gyártó két európai telephelyén fejlesztették ki és 27 cikkméretben van jelen a piacon, 15 és 16 hüvelykes változatban, amelyet – együttműködve az autógyártókkal – a VW Golf 8-ashoz szereltek fel.

 

 

A gyártó modellje, a Wintrac téli gumiabroncs minden elvárásnak megfelel, ami az európai téli időjárást illeti, a biztonságot és a mérsékelt környezeti hatásokat is szem előtt tartva. Arra azonban figyeljünk, hogy nyugodtan és körültekintően vezessünk, mert megjósolhatatlan, hogy milyen időjárási vagy egyéb tényezővel (pl.: rosszak lehetnek a látási viszonyok, a havas útszakaszt jég boríthatja, hamar sötétedik) találjuk magukat szemben, és nem jó, ha csak a Wintrac abroncs „védelmére” hagyatkozunk.

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek