HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
VREDESTEIN Sprint Classic
6.40/R13 87 S
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
VREDESTEIN
VREDESTEIN Sprint Classic 6.40/R13 nyári gumi

6.40/R13 VREDESTEIN Sprint Classic - nyári gumi 87 S

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Hollandia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

S

SÚLY INDEX

87

A(z) Vredestein - Sprint classic gumi jellemzői:

Vredestein Sprint Classic nyári gumi

A klasszikus, elsősorban veterán autók számára tervezték a Vredestein Sprint Classic nyári gumit. Az olyan autótulajdonosoknak ajánlott, akik odafigyelnek a részletekre és fontos számukra a formatervezés. A klasszikus külső mögötti technológia igazán modern, az abroncs jól tapad a különböző útviszonyok között, egyenes utakon és kanyarokban is stabil. Jól kormányozható, jól fékezhető, és védelmet nyújt az aquaplaning ellen is.

 

A Vredestein egy holland abroncsmárka, középkategóriás gumikat gyártanak már több mint száz éve. Ma már az indiai Apollo csoport tagjaként gyártják személyautó- és motorkerékpár-abroncsaikat. Vásárlás előtt fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen méretű abroncsot is szeretnénk, ezen kívül azonban sok más szempont is van. Amikor ellátogatunk egy webáruházba, sok gumiabroncsot találunk az általunk keresett méretben, fontos ilyenkor, hogy nézzük meg, hogy mit mondanak a vásárlók, tehát a véleményekre bátran alapozhatunk. Mint ahogy az ADAC, vagy más szervezet, szaklap teszt eredményeire is. Akik pedig speciális igényekkel rendelkeznek, azok sincsenek könnyű helyzetben. A veterán, klasszikus autók számára ahhoz, hogy meglegyen a harmónia, az összhang, érdemes olyan abroncsot vásárolni, ami illik a járműhöz. A Vredestein Sprint Classic pedig egy ilyen nyári gumi, az abroncs falán stílusos díszítéssel.

A Vredestein Sprint Classic nyári gumi kényelmes és biztonságos

A Vredestein több klasszikus autóra való abroncsot is gyárt, mint amilyen a Sprint+ is. Ezek az abroncsok kivétel nélkül tartósak, biztonságosak, megbízhatók. A klasszikus külső mögött megfelelnek a modern kor követelményeinek. Mintázatában, szerkezetében és futófelületi összetételében úgy tervezték meg, fejlesztették ki ezt az abroncsot, hogy minden körülmények között jól teljesítsen. Az új gumikeveréknek köszönhetően rövidebb féktávval bír az abroncs, továbbfejlesztett belső karimája pedig még tovább növeli a biztonságot. A vízen felúszás elleni védelem is garantált, úgy alakították ki a mintázatát, hogy gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi felületéről, így nagy esőzések esetén is jól tapad az abroncs, nem vész el a kapcsolat az út és az abroncs között.

 

Sokan nem is gondolnák, hogy a veterán autók számára speciális abroncsokra van szükség, és amikor valaki megvesz egy ilyen klasszikus járművet, talán nem is gondolja, hogy milyen lehetőségei vannak. Pedig sok abroncsgyártó, a nagy, prémium márkák és a középkategóriás gyártók is gyártanak ilyen abroncsokat. Mint a Vredestein Sprint Classic nyári gumi, ami ideális választás veterán autók számára, amellett, hogy klasszikus megjelenésű, mégis modern és biztonságos, tartós nyári gumi. Az abroncs címkéje alapján láthatjuk, hogy a nedves úton való tapadása az A-tól E-ig terjedő skálán mérettől függően az A-B kategóriában van, míg üzemanyag-hatékonyságát tekintve szintén mérettől függően a C-E kategóriába sorolták. A Vredestein Sprint Classic nyári gumi zajszintje 71 decibel.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia