HÍVJ MINKET
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KERESÉS
APOLLO Aspire XP
215/55R16 97 W
46 390 Ft helyett
28 390 Ft
APOLLO
APOLLO Aspire XP 215/55R16 nyári gumi

215/55R16 APOLLO Aspire XP - nyári gumi 97 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
B
A
70
46 390 Ft helyett
28 390 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

India

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

97

A(z) Apollo - Aspire xp gumi jellemzői:

Apollo Aspire XP nyári gumi

Az Apollo Aspire XP nyári gumi termékkel az autók és a terepjárók tulajdonosai kiemelkedő vezetési élményre számíthatnak száraz, nedves úton egyaránt. Az Apollo márka már többször bebizonyította, hogy nem lehetetlen egy kedvező árú, mégis rendkívüli képességekkel rendelkező abroncs piacra dobása. Az Aspire XP egy nem mindennapi modell, mely kiválóan ötvözi a megbízhatóságot és a teljesítményt.
Ha Apollo Aspire XP nyári gumi, akkor kiemelkedő tapasztalat és magas fokú teljesítmény
Az Apollo több éven át gyűjtötte a vásárlói véleményeket és tapasztalatokat, termékeit pedig alapos teszteknek vetette alá. Ennek eredményeként a tervezők, folyamatosan vizsgálták, hogy miként lehetne növelni a modell teljesítményét. Az egyik megoldás a gumivegyület továbbfejlesztése lett, mely által könnyed irányíthatóság érhető el.
Ez a modell mintegy 22%-al jobb kezelhetőséget biztosít elődjeinél.
A legkülönbözőbb időjárási körülmények sem befolyásolják, a nedves utakon és a nagysebességű manőverek alatt is kiválóan teljesít. Nem kell aggódnia, ha nagyobb esőzések esetén indul útnak, ugyanis az Apollo Aspire XP nagy kormányzási pontosságot és precíz fékezést biztosít. A fokozott biztonság és a magas fokú kényelem által Önnek mindig kellemes vezetési élményben lesz része.
Továbbfejlesztett futófelület-keverék, innovatív mintázat - Ezt nyújtja az Apollo Aspire XP nyári gumi
A továbbfejlesztett szilícium-dioxid futófelület-keverék javítja az irányíthatóságot nedves úton, még nagy sebességek esetén is. A merevebb külső válltömbökkel és középső sávval - az Aspire XP érzékenyebb és pontosabb kormányzást tesz lehetővé.
Továbbá a rugalmasabb oldalfal által kiválóan alkalmazkodik az út sajátosságaihoz, s javítja a lengéscsillapítást. Az Aspire XP egy olyan nyári gumiabroncs, amelyet a biztonság és a kényelem szem előtt tartásával terveztek, miközben nagy teljesítményű vezetési élményt nyújt nedves és száraz utakon egyaránt.
Az Apollo Aspire XP nyári gumi egy alacsony költségvetésű abroncs, s nagy pozitívuma, hogy kifejezetten lassan kopik, így hosszú távon is pénztárcabarát utazásban lesz része.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek