HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MICHELIN Alpin A4 GRNX
185/60R14 82 T
30 600 Ft
MICHELIN
MICHELIN Alpin A4 GRNX 185/60R14 téli gumi

185/60R14 MICHELIN Alpin A4 GRNX - téli gumi 82 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
70
30 600 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

82

A(z) Michelin - Alpin a4 grnx gumi jellemzői:

  1. Michelin Alpin A4 GRNX, a prémium autógumi

Személyautók, egyterűek, kompakt szedánok számára ideális választás a Michelin Alpin A4 GRNX téli abroncs. A Michelin folyamatos fejlesztései révén egyre jobb és jobb gumik kerülnek ki a gyárakból, ilyen abroncs a  Michelin Alpin A4 GRNX is. 


A Michelin története Franciaországban kezdődött, ma már a világ közel kétszáz országában van jelen a Michelin, közel hetven gyárban több mint százezer embert foglalkoztatnak. A prémium minőségű abroncsokat sok autógyár választja elsőszerelésnek, ami nem véletlen. Hisz ezek a gumik tartósak, megbízhatók. A téli gumik rendre kiválóan szerepelnek a hivatalos teszteken és a vásárlói tapasztalatok is azt támasztják alá, hogy ezek a gumik jól tapadnak, kiváló vezetési élményt biztosítanak. 

Nagyobb biztonságban a  Michelin Alpin A4 GRNX abronccsal

Egy téli guminál fontos, hogy a tél valamennyi kihívásának megfeleljen, hogy jól tapadjon a hóban, a jégen, ne csússzon meg a nedves úton. És persze az is, hogy az extrém hidegben, a száraz úton is rugalmas maradjon. A Michelin Alpin A4 GRNX egy ilyen abroncs, ami havas és jeges úton is rövid fékutat biztosít. 


Futófelületi mintázatát úgy alakították ki, hogy jobban kapaszkodjon a hóban és a jégen, ezáltal lesz rövidebb a fékút, és stabilabb a fékezés. A mintázati elemek számát megnövelték, így nőtt a tapadás és így vált lehetővé a még jobb irányíthatóság, precízebb kormányozhatóság. Amire télen nagy szükség van, hisz ilyenkor a csökkent látási viszonyok miatt gyakrabban van szükség a hirtelen manőverekre, irányváltoztatásokra. 

Rugalmas még a nagy hidegben is

Nem csak mintázatában, anyagösszetételében is a télre tervezték a  Michelin Alpin A4 GRNX abroncsot. Ezáltal még az extrém hidegben is rugalmas marad, nem válik merevvé. Ez is nagyon fontos, hisz a tél nem csak a havazásról és az egyéb csapadékformákról szól. És még valami: az úgynevezett aquaplaning, azaz a vízen felfutás, aminek szintén nagy a kockázata télen. Nem csak a heves esőzésekkor, hanem a hóolvadáskor is, amikor az úton bármikor, bárhol előfordulhatnak olyan tócsák, melyekbe belehajtva bizony előfordulhat, hogy az autó felúszik a vízre, így pedig irányíthatatlanná válik. Ezért fontos, hogy olyan téli gumit válasszunk, ami gyorsan és hatékonyan vezeti ki a vizet a gumi felületéről, így biztosítva a tapadást és egyúttal az irányíthatóságot még a vizes felületen is.  A  Michelin Alpin A4 GRNX azok számára jó választás, akik prémium kategóriás téli abroncsot keresnek, akik napi rendszerességgel használják autójukat télen és fontos, hogy a gumi minden útfelületen jól teljesítsen. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek