HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FIRESTONE ROADHAWK
205/50R17 93 W
37 300 Ft
FIRESTONE
FIRESTONE ROADHAWK 205/50R17 nyári gumi

205/50R17 FIRESTONE ROADHAWK - nyári gumi 93 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
72
37 300 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

93

A(z) Firestone - Roadhawk gumi jellemzői:

Firestone Roadhawk nyári gumi

A Firestone Roadhawk nyári gumi egy tipikusan olyan abroncs, amely a klasszikus, hamisítatlan Firestone élményt nyújtja - avagy lehengerlő komfort és kiváló nedves teljesítmény.

Létezik egy módfelett fontos tényező a sofőrök számára. 

Különösen a változékony klímájú területeken. Ez az optimális nedves tapadás, mely számos esetben döntő lehet a biztonság szempontjából. A Roadhawk pedig pontosan ezen a területen ért el csúcsértékeket. Ezáltal elnyerte a TÜV SÜD „EU” címkén megszerezhető legjobb nedves tapadási osztályzatot. 

Ugyanakkor sikeresen teljesítette a világ egyik legrangosabb laboratóriumában, a TÜV SÜD száraz útfelületen történő fékteljesítményre vonatkozó követelményeit is. Így akár méterekkel rövidebb féktávolságot biztosít versenytársaival szemben.

Ha Firestone Roadhawk nyári gumi, akkor optimalizált összetétel

Ez a gumiabroncs tartós futófelület-összetétellel rendelkezik, amely kivételes tapadást és rugalmasságot biztosít bármilyen útfelületen. Kialakítása révén fokozza a fékteljesítményt szélsőséges időjárási tényezők között is. 

A speciális, aszimmetrikus futófelület mintázatot és a gumikeveréket úgy tervezték, hogy a nedves felületeken biztosítsa a víz pontos, gyors elvezetését, az optimális teljesítmény érdekében.

Akár a nagy forgalmú városban halad, akár az autópályán, az útviszonyok soha sem lesznek ideálisak. A kátyúk és az intenzív fékezés miatt az átlagos gumiabroncsok hamar elkophatnak, és rohamosan veszíthetnek eredeti tulajdonságaikból. Azonban a Roadhawk egész élete során megőrzi a kiváló teljesítményjellemzőit. 

Mondhatnánk úgy is: a Roadhawk színtiszta teljesítmény, amelyre egész életében támaszkodhatunk.

A Firestone Roadhawk nyári gumi professzionális vezetési élményt hívatott nyújtani

Legyen az nyári vagy téli gumi, Amerika első számú gumiabroncs márkája, a Firestone hosszú évek óta az egyik legmegbízhatóbb termékeket kínálja a piacon. A kiváló minőségellenőrzési tesztektől kezdve, a makulátlan hírnéven át, egészen napjaink legmodernebb technológiai megoldásaiig - minden a vállalatot igazolja.

A Firestone nem titkolt célja, hogy vásárlói nyugodtan vezethessenek. Ezért, amikor Ön a Firestone-t választja, akkor a kompromisszumok nélküli, mindenre kiterjedő nyugalom mellett teszi le a voksát.

Az egyenesen az európai nyarak körülményeihez tervezett Firestone Roadhawk nyári gumi tehát tökéletesen alkalmazkodik napjaink jellemző kihívásaihoz, és minden kulcsfontosságú területen képes megcsillogtatni tudását az Ön és családja nyugalmának érdekében.  


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek