HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
TAURUS SUV WINTER
265/60R18 114 H
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
TAURUS
TAURUS SUV WINTER 265/60R18 téli gumi

265/60R18 TAURUS SUV WINTER - téli gumi 114 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
73
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

114

A(z) Taurus - Suv winter gumi jellemzői:

Amit a TAURUS SUV WINTER téli gumiról tudni érdemes


A TAURUS SUV WINTER téli gumi téli a Taurus gumiabroncsa, amelyet SUV és 4x4 kerék meghajtású autók számára tervezetek. A Taurus egy magyar abroncsmárka, mely nagy tapasztalattal és több mint 100 éves múlttal rendelkezik az abroncsgyártás terén. Jelenleg a Michelin csoport érdekeltségébe tartozik, amióta a cég felvásárolta a márkát. A Taurus 2013 óta jelent meg újra az abroncspiacon. 


A TAURUS SUV WINTER téli gumi egy megbízható, kedvező árú terepjáróabroncs, mely számos méretben kapható. Talán az egyik legszélesebb termékpalettával bíró Taurus gumi, 16”, 17”, 18”,19” és 20” méretben kapható. A nemzetközi abroncsteszteken még nem vizsgálták, de a vásárlói vélemények meglehetősen pozitívak. 


Amiért TAURUS SUV WINTER téli gumi érdemes választani

 

A TAURUS SUV WINTER téli gumi egy erősített gumiabroncs, mely 800 kg-ig terhelhető. A TAURUS SUV WINTER a Taurus WINTER termékcsaládjának terepjárókra tervezett modellje, melyet úgy alakítottak ki, hogy a Winter széria erősségeit megtartsa, de megfelelő legyen a SUV tulajdonosok számára, és nagyobb teljesítményt érjen el és jobban terhelhető legyen. Az abroncs egyik erősége, hogy alacsonyabb zajszinttel rendelkezik, így komfortosabb lett. Emellett a biztonság terén sem fogunk csalódni. 


Az TAURUS SUV WINTER téli gumi nagyon jól teljesít száraz és nedves útviszonyok között a hideg időben, melyet a speciális futófelületi mintázatnak köszönhet. A három részre osztott, futásirányú, V alakú mintázat jobb tapadást és rövidebb fékutat ér el. A középső blokkok és a szélesebb mintaárok a vízelvezetésben játszik nagy szerepet, melynek eredményeképp csökken a vízen csúszás veszélye is. A speciális, szilícium-dioxid vegyülettel dúsított gumikeveréknek köszönhetően az abroncs még alacsony hőmérséklet mellett is megőrzi a rugalmasságát. Mindezek együttesen garantálják, hogy a TAURUS SUV WINTER téli gumi minden téli körülmény között, vagyis jégen, havon, nedves és száraz utakon is jól teljesít. 


Kinek érdemes a TAURUS SUV WINTER abroncsot választani


A TAURUS SUV WINTER téli gumi elsősorban a 4x4 és a SUV tulajdonosok számára lehet jó választás, olyanoknak, akik elsősorban közúti terepjáró abroncsot keresnek, és kedvező áron szeretnének hozzájutni. A TAURUS SUV WINTER téli gumi leginkább városi és közúti közlekedésre alkalmas, napi, de leginkább heti többszöri használatra. Azok számára, akik az alacsonyabb árkategóriában keresnek téli SUV abroncsot, a TAURUS SUV WINTER téli gumi jó választás lehet, hiszen jó ár-érték arányt jelent, és minőséget is garantál. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek