HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MICHELIN PILOT ALPIN 5
225/35R19 88 W
103 825 Ft
MICHELIN
MICHELIN PILOT ALPIN 5 225/35R19 téli gumi

225/35R19 MICHELIN PILOT ALPIN 5 - téli gumi 88 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
70
103 825 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

88

A(z) Michelin - Pilot alpin 5 gumi jellemzői:

  1. Hosszú élettartam, alacsony üzemanyagfogyasztás, ez a Michelin Pilot Alpin 5

Személygépkocsik számára ideális választás a Michelin Pilot Alpin 5 téli abroncs, ami egy kifejezetten tartós és üzemanyaghatékony abroncs. Ezt a Michelin fejlesztéseinek köszönheti, mint ahogy prémium minőségét is.


A Michelin Franciaországból származik, ma már közel kétszáz országban vannak jelen prémium kategóriájú abroncsaikkal. A Michelin téli gumik számos olyan szabadalommal kerülnek forgalomba, melyek mind hozzájárulnak a biztonsághoz, ezek az abroncsok megnövelt élettartammal és kedvező fogyasztással kerülnek a polcokra. 

A  Michelin Pilot Alpin 5 abronccsal élmény a vezetés

Hogy mit is tud a  Michelin Pilot Alpin 5? Jól tapad, jól kormányozható, fékezhető, gyorsítható, precízen irányítható. És mindezt tudja a jégen, a havas, havas esős, esős úton és persze száraz felületen is. Emellett csendes, üzemanyagtakarékos és tartós. Az ideális téli gumi tehát, nézzük is meg alaposabban. 


Futófelületi mintázata szimmetrikus és forgásirányos, ez lehetővé teszi az optimális tapadást és a megfelelő vonóerőt. A vizes úton sem csúszik meg, nem úszik fel a vízre, az aquaplaning kockázata minimális. Nem csak mintázata, a gumikeverék is hozzájárul a jobb tapadáshoz, újgenerációs anyagból készül, melyhez funkcionális polimert adtak, így növelve a tapadást és ezzel együtt a vezetési élményt is. 

Üzemanyagtakarékos és tartós abroncs

De hogy lesz a  Michelin Pilot Alpin 5 hosszú élettartamú és takarékos az üzemanyaggal? A futófelület alatti összetételének köszönhetően, ami gondoskodik a csökkent gördülési ellenállásról. Ezt egyébként a hivatalos tesztek is bizonyítják. 


Amiről pedig még nem volt szó, az a kinézet. Az abroncs nem csak minőségében és teljesítményében prémium, hanem a kinézetében is. A  Michelin Pilot Alpin 5 oldalfala sötét, bársonyos hatású, ami igazán elegánssá és modernné, trendivé teszi a téli gumit. Nem csoda, hogy sokak kedvencévé vált, hisz egy igazán különleges kinézetű, tekintetet vonzó téli gumi, ami ráadásul prémium minőségű is. 


A hivatalos tesztek különösen ajánlott kategóriába sorolják, és a vásárlói tapasztalatok is azt  mutatják, hogy ez egy igazán jó választás a téli utakra. A télnek nem feltétlenül kell arról szólnia, hogy az emberi valahogy túléli. Sokan nem szeretnek télen vezetni, mert sokkal nagyobb figyelem szükséges hozzá, és csak akkor veszik elő az autót, amikor feltétlenül szükséges. De a téli vezetés is lehet élmény, különösen egy olyan abronccsal, mint a  Michelin Pilot Alpin 5. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia