HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KLEBER Krisalp HP3 SUV
225/65R17 102 T
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
KLEBER
KLEBER Krisalp HP3 SUV 225/65R17 téli gumi

225/65R17 KLEBER Krisalp HP3 SUV - téli gumi 102 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
69
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Franciaország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

102

A(z) Kleber - Krisalp hp3 suv gumi jellemzői:

  1. A hobbiterepjárók számára kifejlesztve: Kleber Krisalp HP3 SUV

Kedvező ár és jó minőség, ezt kínálja a Kleber Krisalp HP3 SUV, amit a hobbiterepjárók, 4×4-ek számára fejlesztett ki a Kleber. A középkategóriás abroncsok közül kiemelkedik nedves és jeges úton való tapadásában és valamennyi szempontból tökéletesen megfelel a téli utakra. 


Az EU téli gumiabroncs-feltételeinek megfelel, így megkapta a 3PMSF szimbólumot, havas úton is bátran el lehet vele indulni. Sok országban már kötelező a téli abroncs, hazánk nem tartozik ezek közé, viszont ez nem jelenti azt, hogy itt ne lenne szükség a téli gumira. Sőt. Plusz hét fokos tartós hőmérséklet alatt a szakemberek már erősen javasolják a téli abroncsok felszerelését. Persze a legnagyobb sorok az első nagy havazás után keletkeznek a gumis műhelyeknél, ennek azonban nem kellene így lennie. A téli gumi ugyanis nem csak azért téli, mert a hóban jobban tapad, hanem azért is, mert a hidegben is rugalmas. Egy nyári abroncs plusz hét fok alatt veszít rugalmasságából, merevvé válik, és csökken a tapadása, ez pedig balesetveszélyes helyzeteket is teremthet. 

A Kleber Krisalp HP3 SUV jól kormányozható

Télen vezetni sokak számára jelent stresszforrást, pedig ennek sem kellene így lennie. A téli vezetés is lehet élmény, ehhez az kell, hogy olyan abroncs legyen az autónkon, amiben megbízunk. Ami jól fékezhető, jól gyorsítható, precízen, könnyen irányítható. Mint a  Kleber Krisalp HP3 SUV, ami még a havas úton is kiválóan kormányozható. 


Erről a lamellaszerkezet gondoskodik. Ehhez jönnek még a futófelületbe kevert funkcionális elasztométerek, melyek a jeges úton való közlekedést könnyítik meg. A hó és a jég mellett azonban még van egy veszélyforrás, ez pedig a nedvesség. Az olvadó hó olykor nagy mennyiségben marad az útfelületen, olykor pedig hatalmas esőzések tarkítják a téli időjárást. Fontos, hogy egy téli gumi gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi felületéről, így elkerülve a vízen való felúszást, ami irányíthatatlanná teszi az autót. Az aquaplaning ellen védenek a Kleber Krisalp HP3 SUV futófelületén kialakított mintázat, a hornyok profi módon vezetik ki a vizet.  


Legyen szó akár személyautóról, akár városi terepjáróról, a biztonság nagyon fontos télen is. A vezetés pedig lehet élmény télen is, ha az autógumi megbízható. Emellett fontos, hogy tartós legyen, csendes és a kopásállóságról sem szabad megfeledkezni. A Kleber Krisalp HP3 SUV azok számára jó választás, akik szeretnének egy jó minőségű abroncsot, de nem szeretnének ezért prémium árat fizetni.  


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek