HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
RIKEN ROAD
175/70R14 84 T
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
RIKEN
RIKEN ROAD 175/70R14 nyári gumi

175/70R14 RIKEN ROAD - nyári gumi 84 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
68
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

84

A(z) Riken - Road gumi jellemzői:

Megbízható és gazdaságos választás: Riken Road nyári gumi

A Riken Road nyári gumi egy kiváló ár-érték arányú abroncs az olcsó szegmensből, melyet személyautók számára fejlesztett ki a japán Riken. A márka 1917 óta létezik, ma már a Michelin égisze alatt gyártják abroncsaikat.

Szempontok a vásárlás előtt

Vásárlás előtt sokan sokféle szempontot mérlegelnek, ezek egyike az ár. Azonban az alacsony ár mellett nem szabad lemondani a megbízhatóságról, tartósságról sem. A Riken abroncsai biztonságot kínálnak, kedvező áron. Nem véletlen, hogy abroncsaik közkedveltek. Vásárlás előtt egy webáruház kínálatában sokszor elbizonytalanodik az ember, hogy melyik is lenne a legjobb választás. Ilyenkor a személyes tapasztalatok mellett a vásárlói vélemények is fontosak, mint ahogy a teszt is. Az ADAC, a német autóklub és több más szervezet, szaklap is rendszeresen teszteli az egyes abroncsokat.

És bár ezeken a teszteken leginkább a prémium kategóriás abroncsok kerülnek ki győztesen, ez nem jelenti azt, hogy ne bízhatnánk meg egy budget-kategóriás abroncsban. Ezt elsősorban a pénztárcánk és az fogja meghatározni, hogy milyen autóra is keresünk abroncsot. Egy régebbi, kisebb teljesítményű autóra, amivel nem utazunk sokat, tökéletesen megfelel egy olcsóbb abroncs is. Hisz nem is tudnánk kihasználni egy prémium nyári gumi nyújtotta lehetőségeket.  Azt azonban mindenképp tartsuk szem előtt, hogy egy autó négy tenyérnyi felületen érintkezik az útfelülettel és ezen múlik a biztonságunk. Tehát ha az abroncsaink már kopottak, akkor ideje újakat beszerezni.

A Riken Road nyári gumi mintázata, felépítése

Hogy  mit is kínál a Riken Road nyári gumi? Speciális szilika-vegyületének köszönhetően ez egy igazán jó választás. Alacsony gördülési ellenállása révén az üzemanyag-fogyasztása is alacsony, így kevésbé terheli a környezetet, ezáltal környezetbarát választás. A nedves úton is jól teljesít az abroncs, gyorsan és hatékonyan szorítja ki a vizet az abroncs felületéről, így minimalizálva az aquaplaning, azaz a vízen felúszás kockázatát.

Ez akkor alakul ki, amikor az abroncs és az útfelület között olyan sok víz van, hogy nem tudja azt az abroncs kivezetni. Ilyenkor vízréteg  miatt elvész a kapcsolat az út és az abroncs között, ezáltal pedig az autó irányíthatatlanná válhat. A  Riken Road nyári gumi aquaplaning elleni védelme magas, jól teljesít e tekintetben is. A futófelületi mintázata egyébként szimmetrikus, és úgy alakították ki a mintázatát, hogy kiváló stabilitást nyújtson a kanyarokban. Ez is fontos egy nyári guminál, fokozza a vezetési élményt és a biztonságot is. Minden körülmények között jól tapad az abroncs és jól kezelhető, precízen irányítható.

Ha megnézzük az abroncs címkéjét, láthatjuk, az A-tól E-ig terjedő skálán az üzemanyag-hatékonyságot nézve a D-kategóriába került, míg a nedves úton való tapadást nézve a C besorolást kapta. A zajszintje pedig 68 decibel. A  Riken Road nyári gumi ideális választás akkor, ha megbízható, tartós abroncsot keres valaki, ami igen kedvező áron érhető el.

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek