HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KLEBER DYNAXER UHP
235/40R18 95 Y
41 530 Ft
KLEBER
KLEBER DYNAXER UHP 235/40R18 nyári gumi

235/40R18 KLEBER DYNAXER UHP - nyári gumi 95 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
69
41 530 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Franciaország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

95

A(z) Kleber - Dynaxer uhp gumi jellemzői:

A Kleber Dynaxer UHP nyári gumi mindig gondoskodik a fékezésről

A Kleber Dynaxer UHP nyári gumi csökkenti az üzemanyag-fogyasztást az önzáró futófelületi technológiával, hála a márka innovációs megoldásainak. A Kleber egy francia abroncsmárka, amelyet talán nem ismer mindenki, pedig nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a vállalat a gumiabroncsokat egy alapvető előfeltételezéssel fejleszti: a lehető legjobb termék elérhető áron, biztonságos abroncsokkal, különösen a bonyolult helyzetekhez (például a nyári forróságban).

A francia cég eddig is olyan termékekre összpontosított, amelyek már kiérdemelték a jó vizes teljesítmény megítélését, de most a Kleber Dynaxer UHP nyári gumival egészíti ki a portfólióját, amelyet több tesztpályán is alaposan szemügyre vettek. 

A Dynaxer UHP kívülről is jellegzetes dizájnnal rendelkezik, ami máris segít elképzelni, hogy milyen stílusú abroncsról van szó. Az aszimmetrikus futófelületi mintázatot és a futófelület hosszában futó nagy barázdákat úgy tervezték, hogy minden körülmény között, nedves és száraz úton is optimális tapadást biztosítsanak, miközben gondoskodnak a vízelvezetésről.

A Kleber Dynaxer UHP nyári gumi tulajdonságai

A Kleber Dynaxer UHP nyári gumi oldalai következetesebb sarkantyúkkal rendelkeznek. A Michelin által használt kis lamellákkal jobb tapadást és nagyobb érintkezési felületet biztosítanak a kisebb deformáció és a rendszeres kopás érdekében. Egy teljesen nedves és egyenetlen felületű pályán az abroncs inkább úgy viselkedik, mint egy egész évben használható termékek. Annak ellenére, hogy nyári gumiabroncsról van szó, nagyon következetes viselkedést mutat, tökéletesen elvezeti a vizet, és elkerüli az aquaplaningot.

Egyértelmű, hogy a Kleber Dynaxer UHP nyári gumi kiváló teljesítményt nyújt nedves úton, bár vannak olyan helyzetek, amikor érezhető a teljesítménybeli különbség a vezető abroncsokhoz képest. A fékezési fázisokban a Dynaxer UHP megőrzi a nyugalmát anélkül, hogy elveszítené a tapadást. Gyors kanyarokban, kemény fékezéssel a tapadásvesztés észrevehető, de fokozatos, és elég visszajelzést ad ahhoz, hogy tudjuk, hogy az ésszerű határérték felett haladunk. A gyártó úgy alkotta meg, hogy az éles kanyarokhoz is felkészített legyen, ráadásul a vizes útszakaszokra is gondolt.

Kinek ajánlott?

Azoknak ajánlott a vásárlás, akik megfizethető árakat keresnek, de nem akarnak lemondani a minőségről. A francia abroncs kiváló eredményeket nyújtott a nedves és a száraz körülmények között, amiről a felhasználói vélemények is tanúskodnak. Emellett nagyon fontos, hogy a csendes haladásra is gondoltak, hogy a hosszabb utak se váljanak kibírhatatlanná. Néha az 1 dB különbség is azonnal érződik, főleg, ha nem az egyenletes autópályán haladunk.

Kleber neve egyenlő a megbízhatósággal és az esztétikával, ami a legmagasabb igényű járműtulajdonsok számára is fontos. A webáruházban is kapható abroncsok bizonyára mindenkinek az elvárásait tökéletesen teljesítik, és probléma nélkül gondoskodnak a közlekedés örömeiről. Igen, a Kleber Dynaxer UHP nyári gumi nagyszerű választás.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek