HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MICHELIN AGILIS 3
215/70R15 109 S
62 445 Ft
MICHELIN
MICHELIN AGILIS 3 215/70R15 nyári gumi

215/70R15 MICHELIN AGILIS 3 - nyári gumi 109 S

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
B
A
72
62 445 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

S

SÚLY INDEX

109

A(z) Michelin - Agilis 3 gumi jellemzői:

Michelin Agilis 3 nyári gumi

A felső-osztály kínálatában 2020-ban megjelenő Michelin Agilis 3 nyári gumi egy specifikus túra-abroncs, amelyet kifejezetten a kisteherautók, furgonok, transzporterek igényeihez szabtak a fejlesztők.

Michelin Agilis 3 nyári gumiról kijelenthető, hogy a kényelem érdekében készült!

Ez a gumiabroncsot kiváló tapadás, vízelvezetési képesség és magas szintű ellenállóság jellemzi. Nagy stabilitással, továbbá kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkezik. 

  • A továbbfejlesztett kontúr technológiája folyamatos érintkezést biztosít az úttesttel: ezáltal nem csupán elősegíti a tapadást a durvább útfelületeken, hanem alacsonyabb gördülési ellenállást és gazdaságosabb vezetési-mutatókat is eredményez.


  • A speciálisan kifejlesztett és prémium minőségű gumikeverék összetétele: garantálja a puhaságot, ugyanakkor tartós marad minden időjárási viszontagság ellenére. A vállblokk kialakításának révén fokozott kanyarodási képességeket, optimálisabb hangteljesítményt és nagyszerűbb menetminőséget kínál.

Az élvonalbeli, szimmetrikus futófelület mintázata biztosítja a lehető legjobb tapadást nedves és száraz felületeken, anélkül, hogy veszélyeztetné a makulátlan komfort élvezetét, és a kiemelkedően csendes gurulást az utakon.

Michelin Agilis 3 nyári gumi: egy hibátlan partner a mindennapokra

A Michelin volt az első gumiabroncs-vállalat, amely maradandóan levette a lábáról az európai autósokat. A biztonság, a kényelem és az innováció iránti elkötelezettsége révén pedig, egészen elképesztő gumiabroncs-választékot sikerült kifejlesztenie. Amelyek ráadásul, még napjainkban is megingathatatlan módon képesek megőrizni elképesztő hírnevüket.

A Michelin Agilis 3 nyári gumi extra funkciói tehát kiemelkedő vezetési élményt eredményeznek, még akkor is, ha hirtelen manőverezésekre és nagy súlyok szállítására van szükség a nyári rohanás hevében.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia