HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KLEBER QUADRAXER 3
225/60R16 102 W
54 900 Ft
KLEBER
KLEBER QUADRAXER 3 225/60R16 négyévszakos gumi

225/60R16 KLEBER QUADRAXER 3 - négyévszakos gumi 102 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
69
54 900 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Franciaország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

102

A(z) Kleber - Quadraxer 3 gumi jellemzői:

A Kleber Quadraxer 3 négyévszakos abroncs, képes biztonságos vezetést nyújtani évszaktól és időjárástól függetlenül, az egész éven át

 

A Kleber gyár a Quadraxer 3 négyévszakos gumijával létrehozott egy olyan abroncsot, mely tökéletes teljesítményt nyújt téli és nyári útviszonyok között egyaránt.

Remek választás lehet abban az esetben, ha többé nem szeretnénk a szezonális abroncs cserékkel se tavasszal, se tél elején bajlódni. Ez az abroncs lehetővé teszi a biztonságos közlekedést az év bármely szakáról is legyen szó.

 

A Kleber márka középkategóriás gumiabroncsai kifejezetten azoknak az autósoknak lett tervezve, akik minden egyes nap, rendszeresen használják a gépjárművüket, és ezt évszaktól és időjárástól függetlenül mindig a lehető legnagyobb biztonságban szeretnék ezt megtenni.

A Kleber márka Franciaországból származik, és a Michelin csoport egyik tagjaként megfizethető, jó minőséggel rendelkező gumikat dob a piacra, melyeknek nagy részét ma már a különböző webáruházak felületein is megtalálhatjuk.

 

 

Miben különlegesek ezek a négyévszakos abroncsok?

 

A négyévszakos gumiabroncsok különlegessége leginkább speciális anyagösszetételében, és egyedi mintázatában rejlik, hiszen ezek teszik lehetővé azt, hogy az abroncsokkal az év bármely szakában biztonságos lehessen a közlekedés.

A márka megbízhatóságát a rengeteg pozitív vásárlói vélemény mellett az is alá tudja támasztani, hogy a Kleber abroncsok igen gyakran kerülnek fel előszerelésként a Suzuki, az Opel, a Peugeot, vagy a Volkswagen szalonból kiguruló autókra is.

 

Az autóvezetők véleménye alapján ezek a négyévszakos abroncsok nem csak megbízhatóak, de kiváló ár/érték aránnyal is rendelkeznek. A 205/60 R16-os mérettel rendelkező abroncsot például már 40 000 Forint alatt megvásárolhatjuk a legtöbb webáruház felületén.

 

Mi alapján válasszunk abroncsot? Kinek ajánlják a Kleber Quadraxer 3 négyévszakos gumijait?

 

Ha azonban a döntésünkben nem vagyunk biztosak, jó ötlet lehet a vélemények mellett átfutni a különböző abroncsteszteket is. Az ADAC tesztek kategóriákra bontva vizsgálja meg a különböző abroncsmárkák termékeit, ennek köszönhetően fény derül az abroncsok legfontosabb tulajdonságaira is. Ezeken a teszteken megvizsgálják a gumikat nedves, és száraz útfelületeken is, megnézik a féktávolságukat, illetve a tapadásukat is. Ellenőrzik még a zajszintet, a kopást, és az üzemanyag fogyasztást is. Ezeket a tulajdonságokat összehasonlítva kiderül, hogy melyik abroncs nyújtotta a legjobb teljesítményt az összes induló közül.

 

A négyévszakos Kleber Quadraxer 3 azoknak az autósoknak lehet kiváló választás, akik remek minőséggel rendelkező abroncsot keresnek, ám nem tudják, vagy nem szeretnék a drágább, prémium kategóriás gumik árát megfizetni.

A márka kínálatában jelenleg találhatunk négyévszakos, téli és nyárigumikat személygépjárműveinkre, illetve kishaszongépjárművekre is.

A  Kleber Quadraxer 3 négyévszakos abroncs akkor lehet jó döntés, ha egy olyan gumiabroncsot keresünk, melyet viszonylag kedvező áron megvásárolhatunk, és egész éven át a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk használni.

 

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia