HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
TIGAR WINTER
215/55R17 98 V
35 040 Ft helyett
28 435 Ft
TIGAR
TIGAR WINTER 215/55R17 téli gumi

215/55R17 TIGAR WINTER - téli gumi 98 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
35 040 Ft helyett
28 435 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

98

A(z) Tigar - Winter gumi jellemzői:

Amit a TIGAR WINTER téli gumiról tudni érdemes


A TIGAR WINTER téli gumi a Tigar abroncsmárka turistaosztályú téli gumiabroncsa, amely tökéletes választás lehet a hazai téli körülményekhez. A Tigar egy Szerbiában megalakult kedvező árú abroncsmárka, mely jelenleg a Michelin csoport tulajdonában van. A Tigar abroncsai bár a budget kategóriában képviseltetik magukat, de a saját szegmensükben jó minőséget képviselnek. 


A TIGAR WINTER téli gumi a közép-európai, enyhébb telekre lett tervezve, hiszen az elmúlt időszakban inkább száraz és enyhébb telek voltak hazánkban is, kevesebb hóval, viszont több esős idővel. Az ilyen körülményekhez jó választás a TIGAR WINTER téli gumi, melyet számos méretben vásárolhatunk meg, de elsősorban a 17” méretekben érdemes keresni.


Amiért TIGAR WINTER téli gumit megéri választani

 

A TIGAR WINTER egy biztonságos és gazdaságos téli abroncs. Az extra stabilitásért a széles kerületi hornyok felelnek, az innovatív barázdakialakítás pedig jobb vízelvetést tesz lehetővé. A barázdák tehát segítenek abban, hogy az abroncs alól hatékonyabb legyen a vízkivezetés, ez pedig csökkenti a vízen csúszás veszélyét, és biztonságosabb abroncsot eredményez. A gumikeveték is innovatív megoldásokkal lett előállítva, a szilícium-dioxidban gazdag keverék lehetővé teszi, hogy az abroncs még alacsony hőmérsékleten is megőrizhesse a rugalmasságát, így pedig jobb tapadást érjen el. 


Emellett az abroncs kopását is optimalizálták, mivel kifejezetten lassan kopik, így gazdaságosabb is, hiszen ritkábban kell cserélni. A fejlesztők nemcsak a biztonságra, de a komfortérzetre is nagy figyelmet fordítottak, így az abroncs zajszintjét is csökkentették, de az irányíthatóság tekintetében is történtek fejlesztések. A gumikeverék segítségével a gördülési ellenállás is csökkent, ennek eredményeképpen pedig az abroncs üzemanyag fogyasztása is optimálisabb lett. Összességében elmondható, hogy a TIGAR WINTER téli gumi egy gazdaságos és megbízható abroncs lett. 


Akinek jó választás lehet a TIGAR WINTER abroncs


A TIGAR WINTER téli gumi olyan sofőrök számára lehet jó választás, akik kedvező áron szeretnénk egy gazdaságos és megbízható téli abroncsot. Akik leginkább városi közlekedésre használják az autójukat heti pár alkalommal. A hazai telekhez tökéletes választás lehet a TIGAR WINTER téli gumi, hiszen a kialakításának köszönhetően a latyakos, havas, esős, de hideg és száraz útfelületeken is megállja a helyét. A TIGAR WINTER téli gumi egy nagyon jó ár-érték arányt képvisel, melyet érdemes számításba venni. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek