HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MICHELIN PILOT SPORT 5
245/35R20 95 Y
100 320 Ft
MICHELIN
MICHELIN PILOT SPORT 5 245/35R20 nyári gumi

245/35R20 MICHELIN PILOT SPORT 5 - nyári gumi 95 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
72
100 320 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

95

A(z) Michelin - Pilot sport 5 gumi jellemzői:

A Michelin új nagyteljesítményű abroncsa: Michelin Pilon Sport 5 nyári gumi


A Michelin Pilon Sport 5 nyári gumi a neves francia prémium márka legújabb konstrukciója, mely a Michelin Pilon Sport 4 nagy teljesítményű autókra tervezett abroncsának továbbfejlesztett változta. A Michelin Pilon Sport 4 számos elismerést ért el az elmúlt években, egy gazdagon díjazott abroncsról van szó, ugyanakkor a Michelin mindig is büszke volt arra, hogy a legjobbra törekszik, és az előző széria tapasztalatait felhasználva egy hosszabb élettartamot, és kimagaslóbb teljesítményt elérő abroncsot hozott létre. 


A Michelin, akik mindig is élen járt a technológiai újításokban és az abroncsokat érintő fejlesztésekben, teljes mértékben figyelembe vette a vásárlói igényeket. Egy 21. századi nyári abroncstól már nemcsak az várható el, hogy nedves és száraz körülmények között tapadjon, és megfelelő módon fékezhető legyen, hanem az is, hogy egyenletesebben kopjon, magasabb futásteljesítményt érjen el, és hogy a környezettudatosság is szempont legyen a tervezésnél. Ennek a Michelin megint maradéktalanul eleget tett. 


Az új Michelin Pilon Sport 5 nyári gumi főbb technikai jellemzői


A Michelin Pilon Sport 5 nyári gumi fejlesztésekor egyrészt szempont volt a magas futásteljesítmény. Ehhez újfajta anyagösszetételre, és speciális futófelületi mintázatra volt szükség. A Wear2check kopásjelző technológia bevezetésével jobban nyomon követhetővé vált az abroncs kopása, mely a speciális keveréknek köszönhetően egyenletesebben történik, mint a Michelin eddigi szériáinak esetében. Másrészt arra is ügyeltek a fejlesztők, hogy a hosszú élettartam alatt az abroncs a lehető legkiemelkedőbb teljesítményt nyújthassa. 


A Dual Sport technológiának köszönhetően Michelin Pilon Sport 5 nyári gumi a száraz és nedves utakon maximális teljesítmény ér el. A jobb vízlevezetésért a belső oldali csatornák felelnek, míg a száraz útfelületi tapadástért a külső oldal merev blokkjai. A Groove Clear technológia is a Michelin újítása, ez teszi biztonságos vezetési élménnyé a vezetést nedve körülmények között is. A Michelin Pilon Sport 5 nyári gumi megjelenésében is a minőséget sugározza. Matt fekete  kivitelt kapott bársonyos hatású oldalfalakkal. 


Akiknek a Michelin Pilon Sport 5 nyári abroncsokat választani érdemes


A Michelin Pilon Sport 5 nyári gumi idén tavasszal már a hazai kínálatban is elérhetővé válik, legyen szó webáruházakról és kereskedésekről egyaránt. A méretválaszték tekintetében is széles termékpalettával találkozhatunk már most, az abroncs megjelenésének évében: 17", 18", 19", 20", 21" hüvelykes méretben és 205 ás 285 milliméter széles átmérőben lesz megvásárolható a Michelin Pilon Sport 5 nyári gumi. 


A Michelin megint egy kifogástalan abroncsot alkotott, mely méltó a prémium abroncskínálatba, ahogyan a Michelin márkanévhez is. A Michelin Pilon Sport 5 nyári gumi azoknak a nagyteljesítményű és sportautó tulajdonosoknak lesz jó választás, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni, minden tekintetben minőségre és megbízhatóságra vágynak.  

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia