HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KLEBER Dynaxer HP4
205/55R16 91 H
25 545 Ft
KLEBER
KLEBER Dynaxer HP4 205/55R16 nyári gumi

205/55R16 KLEBER Dynaxer HP4 - nyári gumi 91 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
A
70
25 545 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Franciaország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

91

A(z) Kleber - Dynaxer hp4 gumi jellemzői:

A Kleber Dynaxer HP4 nyári gumi a biztonságért felel

A Kleber Dynaxer HP4 nyári gumi Dynaxer HP3 modell utódja, amelyet a járműtulajdonosok nagyra értékelnek. A vállalat számára nagyon fontos, hogy a gumiabroncs bizalmat keltsen, éppen ezért figyelembe veszi, hogy sok sofőr nem szakértője az autózás világának. Innentől kezdve mindig a jellemzői között szerepel a mérőszámok radiális elrendezése (hogy ne kelljen görnyedni a mérőszámok leolvasásához), vagy a gumiabroncs típusát azonosító egyértelmű grafika.

Egy másik szempont, amin a Kleber osztozik a Michelinnel, az az úgynevezett Long Lasting Performance, ami nem más, mint a tervezett elavulás elleni küzdelem. Szerintük egy jól elkészített használt gumiabroncs jobb teljesítményt nyújthat, mint egy kevésbé jól elkészített használt gumiabroncs vagy akár néhány új gumiabroncs.

Annak érdekében, hogy ügyfeleik maximalizálják az egyes abroncsok élettartamát, és ne aggódjanak annyira a kopás leolvasása miatt, a Kleber minden egyes gumiabroncs vállán elhelyezett egy jelzőt, így azonnal tudják, hogy eljött-e az ideje kicserélni a gumit. És nem csak az autósok számára jelentenek jó választást, de néhány európai országban a Kleber olyan márkák autóin gurul ki a szalonokból, mint a Peugeot, a Citroën, a Volkswagen és a Nissan.

A Kleber Dynaxer HP4 nyári gumi tulajdonságai

A francia középkategóriás gumiabroncsgyártó új ajánlata még jobb tapadást és rövidebb fékutat garantál. Ezt olyan új megoldások alkalmazása teszi lehetővé, amelyek számos paramétert pozitívan befolyásolnak. A szimmetrikus futófelület tökéletes városi és kompakt autókhoz. Az egyenletes nyomáselosztásnak köszönhetően a gumiabroncs tartós, és a járművezetők hosszú kilométereket tehetnek meg anélkül, hogy újakra kellene cserélniük a gumiabroncsokat. 

Emellett a vegyes futófelületi mintázat javítja a tapadást manőverezés közben. A Kleber Dynaxer HP4 nyári gumi minden körülmények között használható. A középen elhelyezett abroncsblokkok nagyban felelősek a kiváló tapadásért száraz útfelületen. Méretük azt jelenti, hogy az úttal érintkező felületük eléggé nagy. Eközben a vállrészen található perembarázdák és bemetszések javítják a nedves tapadást. A víz távozik a gumiabroncsból, és csökken a csúszás veszélye.

Kinek ajánlott?

Azoknak ajánlott a vásárlás, akiket nem győznek meg a tesztek, és a felhasználói véleményeket is figyelembe veszik. Az autótulajdonsok szerint ez az abroncs tényleg biztonságos nedves úton, a legjobb választás a 16" és 17" kerekeken. A mintázatban található két hosszanti horony megakadályozza az aquaplaning kockázatát, ami a nyári hónapokban ugyanolyan fontos, mint télen. 

Ráadásul a webáruházban is kapható abronccsal a vásárló a vállalat 100 éves technológiájának az előnyeit is megkapja, ami a hosszú utak során is érződni fog. Ezzel a minőségi megoldással üzemanyagot takaríthatunk meg, miközben a gumiabroncs futófelületén látható Kleber logó a minőség bizonyítéka. A hatékony Kleber Dynaxer HP4 nyári gumi kiváló teljesítményt nyújt minden helyzetben, akár száraz, akár nedves úton. 
MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek