HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MICHELIN PRIMACY 4+
205/50R17 93 W
52 355 Ft
MICHELIN
MICHELIN PRIMACY 4+ 205/50R17 nyári gumi

205/50R17 MICHELIN PRIMACY 4+ - nyári gumi 93 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
70
52 355 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

93

A(z) Michelin - Primacy 4+ gumi jellemzői:

Prémium abroncs, melyet tartósságra terveztek: Michelin Primacy 4+ nyári gumi


A Michelin minden évben tartogatott újdonságokat a minőségi abroncsokat keresők számára, idén az egyik ilyen újdonság Michelin Primacy 4+ nyári gumi, mely a Michelin Primacy 4 abroncs továbbfejlesztett változata. A Michelin Primacy sorozatának tagjai már bebizonyították az elmúlt évek alatt, hogy milyen magas minőséget képviselnek, és hogy valóban méltók a világ vezető abroncsmárkájához. Az új Michelin Primacy 4+ nyári gumi esetében sincs ez másként. Bár a Michelin Primacy 4 már önmagában is egy kivétele abroncs volt, a Michelin fejlesztői a tökéletességet is tudják fokozni. 


Az új abroncs legfőbb tényezője a tartósság, hiszen a Michelin az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a környezettudatosságra, ennek jegyében pedig a Michelin Primacy 4+ az eddig legtartósabb abroncs lehet a Michelin történetében. Természetesen a tartósság mellett a kifogástalan és biztonságos vezetési élmény elérésére is törekedtek, a végeredmény pedig egy olyan nyári abroncs lett, amely minden nyári körülmény között megállja a helyét. Az abroncs már az idei hazai abroncskínálat részét képezi, és a nemzetközi abroncsteszteken is várhatóan meg fog mutatkozni. 


Amit az új Michelin Primacy 4+ nyári gumi technikai jellemzőiről tudni érdemes


A Michelin Primacy 4+ nyári gumi kimagasló futásteljesítményét és a hosszú élettartamát a speciális gumikeveréknek köszönheti, mely egy önfiatalító keverék. Egyenletesebb kopást tesz lehetővé az abroncs teljes élettartama alatt, ugyanis az abroncs folyamatosan rugalmas marad, még a kopás ellenére sem válik merevvé, így pedig a tapadását is meg tudja őrizni hosszú éveken át. Természetesen nemcsak a keverék, de futófelületi mintázat kialakítása is tehet az abroncs hosszú élettartamáról. 


Az abroncs egy rugalmas alsó betétet is kapott, amely kompenzálni tudja a futófelületi kopást, ami szintén hozzájárul az abroncs rugalmasságának megőrzéséhez. Az abroncs kifogástalan tapadását a MaxTouch technológiának köszönheti, mely lehetővé teszi, hogy az abroncsra nehezedő nyomás egyenletesen oszoljon el kanyarodás, gyorsulás és fékezés közben is. Az abroncs kiváló nedves útfelületi tulajdonságokkal is rendelkezik, a mintázati kialakításnak köszönhetően esős időben is rövid fékutat és stabil irányíthatóságot ér el. 


Akinek a Michelin Primacy 4+ nyári abroncsokat választani érdemes


A Michelin Primacy 4+ nyári gumi már idén tavasszal elérhető a webáruházak és kereskedések kínálatában, méghozzá széles választékban: 175 és 255 milliméter széles és 16", 17", 18", 19" hüvelykes átmérőben találhatjuk meg a polcokon. A Michelin Primacy 4+ mindenki számára tökéletes nyári abroncs lehet. Azoknak javasolják, akik minden körülmények között biztonságos vezetési élményt szeretnének, és nem szeretnének a minőség és az ár között kompromisszumokat kötni. Akik igazán kimagasló teljesítményre, hosszú élettartamra, és komfortos vezetési élményre vágynak, számukra a Michelin Primacy 4+ nyári gumi nagyon jó választás lehet. 


 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek