HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
TAURUS WINTER
215/40R17 87 V
26 330 Ft
TAURUS
TAURUS WINTER 215/40R17 téli gumi

215/40R17 TAURUS WINTER - téli gumi 87 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
26 330 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

87

A(z) Taurus - Winter gumi jellemzői:

Amit a TAURUS WINTER téli gumiról tudni érdemes


A TAURUS WINTER téli gumi a Taurus márka személygépkocsikra tervezett téli abroncsa. A Taurust valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, mivel az egyik legismertebb magyar abroncsmárkáról van szó. Bár a kedvező árú abroncsok piacát erősíti, azért nem lehet állítani, hogy nem képvisel minőséget. Az abroncs számos méretben érhető el, talán az egyik legszélesebb méretválasztékban kapható Taurus abroncs, 15”, 16”, 17”, és 18” méretben érhető el. 


A nemzetközi abroncsteszteken a 2021-es évben bizonyíthatott az Autobild teszt 195/65 R15 méretkategóriájában, ahol feltételesen ajánlottnak minősítették, és a 37. helyen zárt, ami nem rossz eredmény egy kedvező árú abroncstól. 


Amiért TAURUS WINTER téli gumi jó választás lehet

 

A TAURUS WINTER téli gumi esetében a fejlesztők törekedtek arra, hogy magas szintű futófelület-blokkokkal maximalizálják az teljesítményét. Az volt a cél, hogy az abroncs a lehető legjobban tudjon alkalmazkodni az adott téli útfelülethez és úttípushoz. Ennek  eredményeképpen az abroncs minden téli körülmény között megállja a helyét, legyen szó havazásról, esőről, latyakról, csúszós-jeges útviszonyokról vagy hideg száraz időről. A futófelület kialakítása gondoskodik róla, hogy az abroncs jó tapadást érhessen el. 


A felület V alakú mintázata felel azért, hogy a TAURUS WINTER téli gumi jobb vízelvezetést tegyen lehetővé, vagyis hatékonyabban vezesse ki a vizet és a latyakot az abroncs alól, így pedig csökken az aquaplanning veszélye is. A futófelületi blokkok és a sűrűn elhelyezkedő lamellák megfelelő rugalmasságot biztosítanak az abroncsnak, egyszersmind garantálják a stabilitását. A rugalmasságért természetesen a gumikeverék is felel, mely kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy alacsony hőmérsékleten se veszítsen a rugalmasságából az abroncs. Emellett a keverékbe jó szilícium-dioxid- vegyület került, melynek segítségével csökkent a gördülési ellenállás, ami az üzemanyag-fogyasztás optimalizálásában játszik fontos szerepet. 


Kinek érdemes a TAURUS WINTER abroncs mellett dönteni


A TAURUS WINTER téli gumi egy kedvező árú abroncs, ennél fogva nem való minden vezetési stílushoz, leginkább olyanok számára lehet jó választás, akik heti pár alkalommal, főleg városi vezetéshez keresnek megfelelő téli abroncsot, ami minden időjárási körülmény között megállja a helyét. A TAURUS WINTER téli gumi jó ár-érték arányt képvisel, vagyis a kedvező árak mellett jó minőséget is garantál, amire a Michelin csoport a garancia, hiszen ezek az abroncsok a Michelin érdekeltségbe tartoznak. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek