HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MICHELIN ALPIN 6
185/65R15 88 T
38 430 Ft helyett
31 100 Ft
MICHELIN
MICHELIN ALPIN 6 185/65R15 téli gumi

185/65R15 MICHELIN ALPIN 6 - téli gumi 88 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
69
Auto Bild Teszt 2019 - Kiemelten ajánlott!
38 430 Ft helyett
31 100 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
ADAC 2021 téligumi teszten kiemelten ajánlott minõsítés!
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

ADAC EREDMÉNY

Kiemelten ajánlott minősítés!

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

88

A(z) Michelin - Alpin 6 gumi jellemzői:

  1. Hosszú élettartam, stabilitás, kényelem: Michelin Alpin 6

A Michelin Alpin 6 téli abroncs ideális választás lehet azoknak, akik prémium kategóriás gumit keresnek személyautójuk számára. Olyan abroncsot, ami jól teljesít a tél valamennyi körülménye között. Olyan innovatív megoldások kaptak helyet ebben a gumiban, amelyeknek köszönhetően igazi prémium abroncs jött létre. 


A Michelin számára mindig is fontos volt a folyamatos fejlesztés, a különböző innovációk pedig mind jobb és jobb irányba vitték az abroncsgyártást. A francia cég ma már szinte mindenhol ismert a világon, közel kétszáz országban vannak jelen, közel hetven gyárukban pedig több mint százezren dolgoznak. Sok autógyár választja első szerelésnek a Michelin abroncsait, hisz tartósak, kiváló  minőségűek. A téli gumik piacán is jelentős szerepe van a Michelin abroncsainak. 

Tapadás és tartósság, ez a Michelin Alpin 6

Elődjéhez, az Alpin 5-höz képest hosszabb élettartammal bír, 6 százalékkal jobban teljesít nedves és 8 százalékkal jobban a havas úton. A számok mögött pedig megannyi tervezés, kísérletezés, fejlesztés és tesztelés áll. Könnycsepp formájú lamellái kopás során egyre nagyobb tapadást biztosítanak, ezek javítják a tapadást a vizes úton. A hornyok alján az úgynevezett hókamra összetömöríti is magában tartja a havat, így fokozva a havas úton való tapadást. Hisz tudjuk, hogy a hó a hóhoz tapad a legjobban. És még egy innováció: a többrétegű futófelület, aminek köszönhetően az abroncs teljes élettartama alatt azonos minőséget, tapadást nyújt.


A kopásjelzője sem a hagyományos, hiszen nem 4 mm-nél jelez, hanem 75 százaléknál, 50 százaléknál, majd 25 százaléknál. Ez, vagyis a kopás mértéke egyértelműen leolvasható az abroncsról. A  Michelin Alpin 6 a tesztek során is bizonyította kiválóságát, minden évben sok-sok csillagot gyűjt. De nem csak a szakértőktől, hanem a vásárlóktól is, akik kiemelik havas úton való kiváló tapadását. 

A Michelin jó választás

Azoknak, akik szeretnének biztonságban autózni és szeretnék autójuk teljesítményét télen is kihasználni. Hisz a télnek nem feltétlenül a túlélésről kell szólnia. Sokan csak akkor ülnek télen autóba, amikor feltétlenül szükséges. Persze ez is érhető, hisz sokan tartanak a csúszós utaktól, a csökkent látási viszonyoktól. De a tél nem csak erről szól, vezetni télen is lehet élmény, különösen akkor, ha olyan gumit választunk, amiben megbízunk. A Michelin Alpin 6 tökéletes választás azok számára, akik személyautójukra egy prémium minőségű, tartós, megbízható téli gumit keresnek. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek