HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SEBRING SUV SNOW
225/65R17 102 H
27 585 Ft
SEBRING
SEBRING SUV SNOW 225/65R17 téli gumi

225/65R17 SEBRING SUV SNOW - téli gumi 102 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
C
72
27 585 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

102

A(z) Sebring - Suv snow gumi jellemzői:

Amit a SEBRING SUV SNOW téli gumiról tudni érdemes


A SEBRING SUV SNOW a Sebring márka terepjárókra tervezett abroncs, melynek kialakításakor a cég nem szeretett volna kompromisszumokat kötni, és a kedvező árakat megtartva egy biztonságos és stabil úttartást garantáló abroncsot hozott létre, melyet kifejezetten a terepjáró tulajdonosok számára terveztek. A fejlesztők figyelembe vették a terepjáró tulajdonosok igényeit és a terepjárókra jellemző egyedi igényeket. 


A SEBRING SUV SNOW téli gumi minden téli körülmény között megállja a helyét városi és közúti közlekedés esetén egyaránt. Méret tekintetében nem annyira széles a paletta, mint a SEBRING SNOW abroncs esetén, de legtöbb terepjáró tulajdonos megtalálhatja a számára legjobb méretet a termék méretválasztékában. Nemzetközi teszteredmények még nem születtek a SEBRING SUV SNOW abronccsal kapcsolatban, de a vásárlói vélemények meglehetősen jók. 


Amit SEBRING SUV SNOW téli gumitól elvárhatunk

 

A SEBRING SUV SNOW téli gumit úgy alakították ki, hogy a hó, a jég és a nedves útfelület se jelentsen neki akadályt. A kialakításánál a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak arra, hogy ne csak a futófelület legyen a lehető legjobb, hanem a gördülési ellenállást is csökkentsék, hiszen a biztonság mellett a komfort is fontos. Ennek értelmében a gördülési ellenállás csökkentésével az üzemanyag-fogyasztást is optimalizálták. Természetesen a futófelület mintázatra is legalább ekkora figyelmet fordítottak, és kifejezetten úgy alakították ki, hogy a terepjáró tulajdonosok elégedettek legyenek. 


A Sebring ebben a tekintetben nem akart kompromisszumot kötni, így az abroncs a zord, hideg vagy csúszós utakon is helytáll, de az enyhe, esős idő se jelent számára gondot. A mintázat kialakításának köszönhetően a SEBRING SUV SNOW téli gumi magas fokú stabilitást biztosít egyenes haladás és kanyarodás esetén is, de a manőverezés közben is jó tapadás jellemzi. A féktáv is megfelelő, akár havas-jeges utakon is, így a SEBRING SUV SNOW téli gumi egy nagyon jó terepjáró abroncs lett, amit a járművezetők is elismernek. 


Akinek érdemes számításba vennie a SEBRING SUV SNOW terepjáró abroncsokat


Bár alapvetően a budget kategóriás abroncsokat leginkább városi vezetéshez és heti pár alkalmas használatra szokták javasolni, a SEBRING SUV SNOW téli gumit ezzel szemben közútra, terepi használatra, és akár mindennapos vezetésre is javasolják. Aki megbízható, de kedvező árú abroncsot keres a terepjárójára, annak a SEBRING SUV SNOW téli gumit mindenképp érdemes számításba vennie, hiszen egy olyan abroncsról van szó, amely garantálja, hogy bármilyen téli körülmény között célba érjünk. MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek