HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
MICHELIN CROSSCLIMATE+
165/70R14 85 T
32 350 Ft
MICHELIN
MICHELIN CROSSCLIMATE+ 165/70R14 négyévszakos gumi

165/70R14 MICHELIN CROSSCLIMATE+ - négyévszakos gumi 85 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
68
32 350 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

85

A(z) Michelin - Crossclimate+ gumi jellemzői:

Amit a Michelin CrossClimate termékcsaládjáról tudni érdemes

 

A Michelin CrossClimate 2015 óta része a Michelin prémium abroncsmárka kínálatának. Szerettek volna létrehozni egy olyan négyévszakos termékcsaládot, mely egyesíti magában a téli és a nyári abroncsok legjobb tulajdonságait. Az elmúlt években a CrossClimate újabb termékekkel bővült, a Michelin CrossClimate mellett piacra dobták a CrossClimate+, a CrossClimate 2 abroncsokat, melyek az eredeti CrossClimate széria továbbfejlesztett változatai.

 

Emellett természetesen a termékcsalád kisteherautó és terepjáró abroncsokat is tartalmaz, így a CrossClimate abroncsok között mindenki megtalálhatja a neki legjobban megfelelőt. A Michelin egy prémium márka, a CrossClimate minden tekintetében a minőséget képviseli. Bár a négyévszakos abroncsok megítélése még mindig nagyon vegyes, a szakértők álláspontja is az, hogy ebben a szériában prémium abroncsot érdemes választani, mint a Michelin CrossClimate. De milyen abroncsokat is találunk ebben a termékcsaládban?

 

Michelin CrossClimate személyutókra

 

A Michelin CrossClimate termékcsalád személyautókra való abroncsai közül a Michelin CrossClimate volt az első, amely jelenleg kifutó szériának számit. Utódja a Michelin CrossClimate +, illetve a Michelin CrossClimate 2. Mindegyik CrossClimate abroncsra jellemző, hogy megkapta a hópehely vagy három hegycsúcs jelölést, ami azt jelenti, hogy olyan országokban is elfogadják télen, ahol a téli abroncs kötelezőnek számít. Ez pedig garantálja számunkra, hogy az abroncsok téli teljesítménye kifogástalan.

 

A termékcsalád a futásteljesítmény területén is kiemelkedőt nyújt a számunkra. A fejlesztőknek sikerült egy olyan abroncskeveréket megalkotni, amely télen kellően rugalmas, egész évben használható, ám ez nem befolyásolja a kopást. A Michelin garantálja, hogy az abroncsok élethosszukig ugyanazt a teljesítményt nyújtják. Természetesen a gumik nyári tulajdonságai is kiemelkedőek, ugyanolyan jól bírják a nyári meleget, mint a téli fagyokat és havas útfelületeket. Erről természetesen a nemzetközi abroncsteszt eredmények is meggyőzhetnek minket.

 

A Michelin CrossClimate+ 185/65 r15 méretkategóriában a 2019-es ADAC teszten bizonyított, ahol ajánlott minősítést szerezhetett. Az utolsó eredmények 2020-ban születtek az abroncs kapcsán, akkor a Michelin CrossClimate+ 205/55 r16 méretkategóriában példás minősítést szerzett az Autobild tesztjén. Természetesen a CrossClimate és a CrossClimate 2 is hasonlóan jó eredményekkel büszkélkedhet.

 

Michelin CrossClimate SUV-okra és terepjárókra

 

A Michelin CrossClimate családnak természetesen terepjáró abroncsai is vannak a Michelin CrossClimate SUV és a Michelin CrossClimate SUV 2 személyében. Mindkét abroncs magában hordozza a CrossClimate termékcsalád előnyös tulajdonságait, melyeket a Michelin fejlesztői kombináltak a terepjáró tulajdonosok igényeivel. A Michelin CrossClimate SUV és a Michelin CrossClimate SUV 2 kifejezetten SUV modellekre tervezett négyévszakos abroncs, mely szintén megkapta a Téli abroncsminősítés, vagyis 3PMSF jelöléssel rendelkezik.

 

A gumiabroncsok minőségéről a Michelin CrossClimate SUV teszteredményei is meggyőzhetnek minket, melyek szintén azt bizonyítják, hogy a Michelin valóban megérdemli a prémium abroncsok betöltött vezető helyét. A Michelin CrossClimate SUV 2018-ban Jó+ minősítést és egy második helyet szerzett az Autobild tesztjén a 235/60 R18 méretkategóriában, 2019-ben szintén az Autobild teszten a 235/55 R19 méretkategóriában bizonyíthatott, ott különösen ajánlott minősítést szerzett és egy második helyezést.

 

CrossClimate kisteherautókra

 

A CrossClimate termékcsaládban természetesen kisteherautókra is találunk abroncsokat, mint a Michelin Agilis CrossClimate, a Michelin CrossClimate Camping, és a Michelin Agilis CrossClimate Selfseal, melyek szintén ugyanazon téli és nyári tulajdonságokkal bírnak, mint a termékcsalád többi tagja, csak ebben az esetben a fejlesztők a kisteher autó sofőrök igényeit is figyelembe vették.

 

Miért érdemes a Michelin négy évszakos termékcsaládját választani?

 

A Michelin a négyévszakos abroncsai tekintetében is a maximumra törekszik, és létrehozott egy olyan termékcsaládot, mely kielégíti minden évszak igényeit. Természetesen a négyévszakos abroncsokat elsősorban azoknak ajánlják, akik ritkábban vezetnek, elsősorban városi közlekedésben, a Michelin CrossClimate abroncsai pedig erre a célra tökéletesen megfelelnek. A Michelin CrossClimate + és a Michelin CrossClimate 2 méretválasztéka széles, így a legtöbb személyautó sofőr megtalálhatja az autójára legjobban passzoló darabot.

 

A legkedveltebb méretek a Michelin CrossCliate tekintetében a 155/70 r13, 225/55 r17 és a 225/50 r17 méretek, Michelin CrossClimate+ 195/65 r15-e is meglehetősen gyakorinak számít. Amennyiben egy igazán kifogástalan négyévszakos abroncsot keresünk, és nem szeretnénk kompromisszumot kötni, akkor a Michelin négyévszakos gumi tökéletes választást jelenthetnek a számunkra. A Michelin CrossClimate mindent tud, amit egy négy évszakos abroncstól elvárhatunk, talán még többet is.

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia