HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR VECTOR 4SEASONS CARGO
225/60R16 105 H
72 605 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR VECTOR 4SEASONS CARGO 225/60R16 négyévszakos gumi

225/60R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS CARGO - négyévszakos gumi 105 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
C
B
73
72 605 Ft
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

105

A(z) Goodyear - Vector 4seasons cargo gumi jellemzői:

A Goodyear All Season abroncsa kisteherautókra: Goodyear VECTOR 4SEASON CARGO négyévszakos gumi


A Goodyear VECTOR 4SEASON CARGO négyévszakos abroncs a Goodyear all season kisteher abroncsainak sorát erősíti, melyek talán a legkeresettebbnek számítanak a ebben a szegmensben a márka kínálatából. Az abroncs minőségét mi sem bizonyíthatná jobban, mint a nemzetközi abroncstesztek eredménye. A 2020-es Autobild Univerzális gumiabroncs teszten a 235/65 R16 méretkategóriában a VECTOR 4SEASON CARGO egy második helyet szerezhetett meg, ezzel pedig egy Jó+ minősítést. 


A vásárlói vélemények alapján is egy olyan abroncsot sikerült megalkotnia a Goodyear fejlesztőinek, melyek valóban egész évben megállja a helyét, és maximális teljesítményt nyújt. A Goodyear mindig is büszke volt arra, hogy a téli és a nyári abroncsok piacán vezető márkának számít, a tudását pedig ötvözni is tudta, hogy a lehető legjobb négyévszakos abroncs születhessen meg a kisteherautó abroncs esetében is. 


Amit a Goodyear VECTOR 4SEASON CARGO négyévszakos gumi nyújtani tud


A Goodyear VECTOR 4SEASON CARGO négyévszakos gumi egy kivételes kisteher abroncs, mely legfőbb tulajdonsága, hogy kivételes teljesítmény várhatunk tőle egész évben. Biztonságos és minden körülmények között megbízhatóan irányítható, melyet a Goodyear Weather Reactive technológiája tesz lehetővé. A Weather Reactive technológiának köszönhető ugyanis, hogy az abroncs az évszakok változásaihoz megfelelően alkalmazkodni tud. A futófelület speciális SmarTRED zónákkal rendelkezik, melyek a különböző útviszonyok eltérési ellenére is jó tapadást és jobb irányíthatóságot tesznek lehetővé. 


A jó tapadásért a sűrűn elhelyezkedő, rácsos 3D lamellák felelnek, melyek havon és jégen is jó tapadást tudnak biztosítani, melyet a hópehely szimbólum is igazol. Ennek értelmében a Goodyear VECTOR 4SEASON CARGO négyévszakos gumi téli tulajdonságai majdhogynem elérik egy téli abroncs minőségét. Természetesen az abroncs nyáron is ugyanilyen jól teljesít. Emellett természetesen a Goodyear fejlesztői még környezetbaráttá is tették az abroncsot, ugyanis a VECTOR 4SEASON CARGO amellett, hogy hosszabb futásteljesítményt ér el, még alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást is lehetővé tesz. 


Akiknek a Goodyear VECTOR 4SEASON CARGO abroncsot érdemes választani


A Goodyear VECTOR 4SEASON CARGO négyévszakos gumi azoknak a vállalkozásoknak a legideálisabb, akik minőséget szeretnének kapni, prémium abroncsban gondolkodnak, de nem szeretnének a téli-nyári abroncscserével vesződni, így a költségtakarékosság is lényeges szempont a számukra. A VECTOR 4SEASON CARGO jó választás, hiszen minőséget, tartósságot és biztonságos vezetési élményt tesz lehetővé a legváltozatosabb időjárási körülmények között is. 


Ma már meglehetősen széles mérettartományban érhető el, 14", 15", 16", 17" méretkategóriákban találkozhatunk vele, 195 és 235 milliméter szélességben. Kereskedések, szakszervizek és webáruházak is egyaránt ajánlják. Ha négyévszakos kisteher abroncs vásárlásba gondolkodunk, akkor a Goodyear VECTOR 4SEASON CARGO négyévszakos gumit mindenképp érdemes számításba venni. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia