HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 6
235/40R18 95 Y
56 185 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 6 235/40R18 nyári gumi

235/40R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 6 - nyári gumi 95 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
70
56 185 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

95

A(z) Goodyear - Eagle f1 asymmetric 6 gumi jellemzői:

Elektromos autók számára is ajánlott a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 nyári gumi

Nedves és száraz úton is megállja a helyét a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 nyári gumi, ami ideális választás azoknak, akiknek fontos a tartósság, megbízhatóság. Ezt az abroncsot gyártója elektromos autókra is ajánlja, alacsony gördülési ellenállása nagyobb hatótávolságot jelent. Többféle méretben kapható, köztük a gyakori 225/40 r18, 245/45 r18 és 225/45 r17 méretekben is.

Mit mutat az abroncs címkéje?

Az abroncs száraz és nedves úton is jól kezelhető, jól fékezhető és precízen irányítható. A vásárlói vélemények és a teszt eredmények is azt mutatják, hogy ez egy kiváló abroncs. Keréktárcsa védelemmel ellátott, ami azt jelenti, hogy az abroncs védve van a járdaszegélynek ütközéskor, emellett a SoundComfort technológiának köszönhetően csendes és kényelmes vezetési élményt kínál, a belső zajszint akár 50 százalékkal is alacsonyabb az átlagnál. Az abroncs címkéjét tekintve láthatjuk, hogy a nedves úton való fékezhetőségét nézve az A-tól E-ig terjedő skálán a legjobb, tehát az A besorolást kapta. Az üzemanyag-fogyasztást nézve mérettől függően a B-D osztályba került, míg a zajszintet nézve az A-B kategóriában szerepel. Bármelyik webáruház kínálatát böngésszük is, az abroncs címkéjéről máris tudunk tájékozódni a legfőbb tulajdonságokról. És persze nézzünk utána például az ADAC teszt eredményeinek is.

Mit kínál a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 nyári gumi?

Futófelületi mintázatát, anyagát és szerkezetét is úgy tervezték meg, hogy kiváló teljesítményt nyújtson. Az adaptív érintkezési felület és az optimalizált szerkezet például hozzájárul ahhoz, hogy az abroncs az intenzív terhelésváltásokra jól reagáljon. Hirtelen manőverek esetén ugyanis az érintkezési felület megnő, ezért az extrém helyzetekben is biztosítja az abroncs a nagyobb tapadást. Ezen kívül a nedves időjárás sem fog ki rajta, erről már az innovatív gyantaösszetétel gondoskodik, aminek révén a futófelület és az út felülete között nagy számú mikrokapcsolat képződik. És ami az alacsony gördülési ellenállást illeti, ez a benzines autók esetén kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást jelent, míg az elektromos autók esetében nagyobb hatótávolságot. Az elektromos autók számára pedig különösen fontos, hogy alacsony legyen a zajszint, hisz itt nincs motorzaj, ami elnyomná az abroncs által keltett zajokat.

 

A Goodyear újítása nemrég jelent meg a boltok polcain, de máris népszerűvé vált a vásárlók körében. A fentieken túl az abroncs rugalmassága is megnőtt, ellenáll a durva útfelületeknek is. A zajszűrő mintázatnak köszönhetően pedig 1 decibellel csökkent a zajszint az előd Asymmetric 5 abroncshoz képest. Az Autobild tesztjén 245/40 R19 méretben a legjobb abroncs lett a mezőnyben, kiemelkedően teljesített a száraz fékezést tekintve és a nedves úton való kezelhetőségét nézve. Ezen felül a kényelem szempontjából is ez lett a mezőny legjobbja. A  Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 nyári gumi ideális választás elektromos autók számára is, megbízható, tartós és alacsony gördülési ellenállása révén is ideális választás elektromos autók számára is.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia