HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR UG PERFORMANCE PLUS SUV
225/55R18 102 V
74 565 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR UG PERFORMANCE PLUS SUV 225/55R18 téli gumi

225/55R18 GOODYEAR UG PERFORMANCE PLUS SUV - téli gumi 102 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
74 565 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

102

A(z) Goodyear - Ug performance plus suv gumi jellemzői:

Goodyear UltraGrip Performance SUV téli gumival eredményesebb a tapadás

 

Növelt futásteljesítmény és tapadás

A gumiabroncsgyártó vállalat piacra dobja az UltraGrip Performance SUV téli gumit, amellyel a növekvő sporthaszonjármű (SUV) és crossover piacot is meghódítja azáltal, hogy a fogyasztóknak olyan technológiával ellátott téli gumiabroncsot kínál, amely növeli a sokoldalúságot, és hozzájárul a járművek biztonságához.

 

Az UltraGrip Performance SUV téli gumi mellett szóló érvek

 

 

-           13%-kal magasabb futásteljesítmény és 2%-kal rövidebb fékút, mint elődjénél

-           Széles választék kompakt és nagy prémium SUV-szegmensekhez

-           Az SUV növekvő piac a fogyasztók számára

 

A hagyományos autókra szánt UltraGrip Performance SUV már tesztgyőztesként is elismert lett a 11 téli gumiabroncs Auto Bild által szervezett tesztjén. Az UltraGrip Performance SUV ezt a díjnyertes technológiát veszi igénybe, és az egyre jelentősebb SUV-piac számára tervezett csomagban kínálja.

 

Növekvő piac

 

A téli prémium SUV-piac az egyik leggyorsabban növekvő terület a gumiabroncsiparban. A terepjáró sokoldalúságát igénybe venni szándékozó autóvezetők olyan abroncsokat keresnek, amelyek ki tudják elégíteni a biztonság és tapadás iránti igényüket. Ennek eredményeként ez egy növekvő piac, az elmúlt évtizedben 8%-os növekedéssel. Az SUV-szegmens a nagyobb felniméretek felé is elmozdul. Az előrejelzések szerint a 19” feletti átmérőjű abroncsok értékesítése 8%-kal nő 2024-ig bezárólag.

 

Innovatív technológiával lehet nyerni a prémium területen

 

A gumiabroncs-kereskedelem egyre inkább ezekre a nagy értékű és nagy keresletű szegmensekre összpontosul. A Goodyear egy olyan technológiai csomagot fejlesztett ki, amely által az UltraGrip Performance SUV a piac élvonalába kerül.

 

Az óriáscég 13%-kal magasabb futásteljesítményt és jobb teljesítményt ért el mindenfajta téli körülmény között. Ezt úgy sikerült elérni, hogy az alábbi fejlesztéseket integrálták az UltraGrip Performance + SUV-ba:

 

-           Mileage Plus technológia: a futófelület nagymértékű rugalmassága jobb kopásállóságot eredményez, javítva ezzel a tartósságot és a futásteljesítményt.

-           Winter Grip: az új vegyület fokozza a gumi rugalmasságát alacsony hőmérsékleten, fokozott tapadást biztosítva mind hóban, mind jégen.

-           Traction Protect technológia: fejlett gyantával rendelkezik, amely javítja a gumiabroncs deformálódási és átalakulási képességeit. Ennek köszönhetően a fékezőerők jobban tudnak érvényesülni."

Laurent Colantonio, a Goodyear EMEA fogyasztói gumiabroncsainak regionális technológiai igazgatója elmondta: „Az UltraGrip Performance SUV ötvözi a teszten győztes téli technológiáinkat és a terepjárók, a 4x4-esek és a crossoverek igényeinek megfelelő gumiabroncsok fejlesztésével kapcsolatos szakértelmünket. Az ilyen típusú járművek vezetői közül sokakat vonz a biztonság, a tapadás és a sokoldalúság iránti vágy.

Az UltraGrip Performance SUV olyan gumit kínál ezeknek a vezetőknek, amelyre a legigénybevevőbb téli körülmények között is számíthatnak.”

 

Az UltraGrip Performance SUV abroncs sokoldalú méretválasztéka

 

Az UltraGrip Performance SUV gumiabroncs széles termékpalettája 33 darab cikkszámot tartalmaz, 16” és 20” átmérő között. Ez az SUV-k és crossoverek széles skáláját fedi le a kompakt városi szegmenstől egészen a prémium méretű 4x4-esekig.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek