HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
DUNLOP GRANDTREK AT5
225/65R17 102 H
51 910 Ft
DUNLOP
DUNLOP GRANDTREK AT5 225/65R17 nyári gumi

225/65R17 DUNLOP GRANDTREK AT5 - nyári gumi 102 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
71
51 910 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Anglia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

102

A(z) Dunlop - Grandtrek at5 gumi jellemzői:

Dunlop Grandtrek AT5 négyévszakos gumi, megbízható terepen

A Dunlop Grandtrek AT5 négyévszakos gumi kiváló teljesítményt nyújt terepen. Alacsony zajszint jellemzi az országúton is, terepen pedig kiválóan teljesít. A Dunlop legújabb terepgumija, ami minden kihívásnak megfelel. Fokozott teljesítményt kínál a mindennapi ingázáshoz és jobb kezelhetőséget a terepjárózáshoz. Magabiztosságot ad, mind az országúton, mind a terepen. 


A Dunlop Grandtrek AT5 négyévszakos gumi főbb jellemzői

Mind anyagösszetételében, mind mintázatában igazodik a nehéz terepekhez, megállja a helyét minden körülmények között. Nagyméretű középső blokkjai gondoskodnak a kövek eltávolításáról, hosszú, összefüggő blokkos futófelületi kialakítása pedig a terepen való biztonságos közlekedéshez. A nagyobb futófelületi blokk növeli az úttal való érintkezési felületet, így javítva a tapadást, nedves úton is. A masszív futófelület kőkivetővel rendelkezik, így ellenáll a sérülésekkel szemben is. A kopási teljesítménye is kiváló, lassan kopik, hosszú az élettartama. Emellett az új futófelületi kialakítása gondoskodik arról, hogy az egyenes úton is a kanyarokban is jól teljesítsen az abroncs. 


Amikor valaki terepgumit keres, sok szempontot kell figyelembe vennie. Sokan, mielőtt ellátogatnak egy webáruházba, elolvassák a különböző teszt eredményeit, megnézik, hogy más felhasználók milyen véleménnyel vannak az adott abroncsokról. A vásárlás előtt azt is mérlegelni kell, hogy mennyit megy majd az autó terepen és mennyit országúton. Nem mindegy ugyanis, hisz hiába jó egy abroncs terepen, ha országúton kényelmetlen, zajos. 


A Dunlop Grandtrek AT5 négyévszakos gumi kiváló választás a terepjárók számára, hisz mindenféle útviszonyok között jól teljesít. 

Agresszív kialakítás és nagyobb teljesítmény

Ez volt a Dunlop célja a Dunlop Grandtrek AT5 négyévszakos gumival, hogy minden kihívásnak megfeleljen a terepgumi. A pickup-ok, SUV-k, terepjárók számára fejlesztett abroncs aszfalton, földön, köves úton, erdei körülmények között is kényelmes, biztonságos vezetési élményt kínál. Az előző modellhez képest sokkal tartósabb, stabilabb és jobban is tapad. 


A Dunlop Grandtrek AT5 négyévszakos gumi az úgynevezett TAIYO System technológiával készült, ami az abroncsok varrat nélküli gyártására szolgáló rendszer, ezzel kényelmesebb, nagyobb stabilitású abroncsokat lehet gyártani. A legmodernebb technológiákkal fejlesztették ki ezt a terepgumit, ami a kőkidobók segítségével minimalizálja a kövek, kavicsok okozta károkat. A futófelületi mintázata a blokkok merevségével kombinálta egyenletesebb érintkezési felületet biztosít a talajjal, ezáltal javítva az irányíthatóságot, kormányozhatóságot. 


A Dunlop Grandtrek AT5 négyévszakos gumit úgy tervezték meg, fejlesztették ki, hogy kényelmes és biztonságos legyen. Egy terepguminak teljesen más kihívásoknak kell megfelelnie, mint egy országúti abroncsnak. Azonban a gyártóknak arról sem szabad megfeledkezniük, hogy ezeket az abroncsokat nem csak terepen, hanem országúton is használják, így gondoskodni kell arról, hogy országúti körülmények között is jól teljesítsenek. A Dunlop Grandtrek AT5 négyévszakos gumi egy ilyen abroncs, ami minden évszakban, minden úton megfelel a kihívásoknak. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek