HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FULDA MULTICONTROL
225/60R16 102 V
51 615 Ft
FULDA
FULDA MULTICONTROL 225/60R16 négyévszakos gumi

225/60R16 FULDA MULTICONTROL - négyévszakos gumi 102 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
71
51 615 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

102

A(z) Fulda - Multicontrol gumi jellemzői:

Az intelligens Fulda MultiControl négyévszakos gumi

A Fulda MultiControl négyévszakos gumi a Fulda első négyévszakos abroncsa. Személyautók számára fejlesztetették ki, egy középkategóriába tartozó gumi, ami megbízható teljesítményt nyújt minden évszakban. A márka Németországból származik, ma már a Goodyear-csoport tagjaként gyártják abroncsaikat. 


Vásárlás előtt érdemes alaposan feltérképezni a kínálatot és a webáruházak széles termékkínálatából kiválasztani azt, ami nekünk megfelel. Ilyenkor nem csak az számít, hogy melyek a legjobb abroncsok, melyek végeznek a tesztek élmezőnyében, hanem az is, hogy mit mondanak a vásárlók. Azok véleménye is releváns, akik már megvették az adott abroncsot. A legfontosabb azonban, hogy az autónk és igényeink számára megfelelő abroncsot vegyünk. Egy olyan négyévszakos gumi, ami kimagaslóan teljesít, ami ultranagy teljesítményt nyújt, amit a sportos autók számára fejlesztettek ki, nem feltétlenül jó választás akkor, ha egy régebbi, kisebb teljesítményű autót vezetünk. A középkategóriába tartozó gumiknak megvan a létjogosultságuk minden helyzetben. 

A  Fulda MultiControl négyévszakos gumi intelligens választás

Legalábbis az abroncs mottója ez: intelligens vezetőknek. A  Fulda MultiControl négyévszakos gumi kiváló tapadást nyújt a nedves útfelületen és havas úton, valamint száraz úton is jól teljesít, precízen kezelhető. Emellett egy magas élettartammal bíró abroncs, lassú kopással és kedvező üzemanyagfogyasztással. Ennek nem csak költségek szempontjából van jelentősége, hanem környezetvédelmi szempontból is. Hisz egy lassan kopó abroncsot ritkábban kell cserélni, csökken a környezet terhelése. Mint ahogy a kedvező üzemanyagfogyasztás révén is csökken a szén-dioxid kibocsátás. 


Mintázat és futófelület

Nézzük is meg alaposabban, hogy mit is tud a  Fulda MultiControl négyévszakos gumi. A MultiControl barázdák gondoskodnak a víz és a latyak gyors és hatékony kivezetéséről, és a nedves úton való kiváló tapadásról. Védik az autót az aquaplaning ellen, így ha nagy tömegű víz van az úton, is megmarad a kapcsolat az aszfalt és az abroncs között. Ha nem így lenne, az autó irányíthatatlanná válna – ezt hívjuk aquaplaningnek. 


A  Fulda MultiControl négyévszakos gumi barázdái optimalizált érintkezőfelülettel és mélyedésekkel rendelkeznek. Egyenletesen kopnak, így lesz az abroncs magas élettartamú. Speciális polimerek gondoskodnak tovább a még jobb tapadásról, még nehéz útviszonyok esetén is. És még egy újdonság, a háromdimenziós buboréklamellás szerkezet. Ez azt jelenti, hogy ezek a lamellák jobban tapadnak a hóban és a száraz időben pedig fokozzák az abroncs merevségét. 


A Fulda MultiControl négyévszakos gumi egész évben jól teljesít, a nyári melegben és a téli hidegben egyaránt. A négyévszakos abroncsok jelentős fejlődésen mentek át az elmúlt évtizedekben és egyre többen ismerik fel az ilyen gumik előnyeit. Aki pedig egy középkategóriás abroncsot keres személyautója számára, érdemes megnéznie a  Fulda MultiControl négyévszakos gumit. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia