HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SAVA ALL WEATHER
165/70R14 81 T
18 860 Ft
SAVA
SAVA ALL WEATHER 165/70R14 négyévszakos gumi

165/70R14 SAVA ALL WEATHER - négyévszakos gumi 81 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
69
18 860 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Szlovénia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

81

A(z) Sava - All weather gumi jellemzői:

A sokoldalú Sava All Weather négyévszakos gumi 

A Sava 2021-ben dobta piacra a Sava All Weather négyévszakos gumit, ami egy kiváló ár-érték arányú abroncs. A Sava abroncsai európai gyárakban készülnek, a nagy részük Szlovéniában. A Sava a Goodyear Dunlop csoport tagjai és mint ilyen, folyamatosan fejlődik, az anyacég innovációi ide is elérnek. 


Egyre többen keresnek négyévszakos abroncsot személyautójukra, ennek több oka is van. Az enyhe telek, a jobb és jobb minőségű gumik és az abroncs cseréjével és tárolásával kapcsolatos tennivalók sokakat arra késztetnek, hogy négyévszakos abroncsra váltsanak. Amikor vásárlás előtt állunk, a webáruházak széles kínálatával találjunk szemben magunkat. Ebből a kínálatból pedig sokszor nehéz a szűrés. Ilyenkor jön jól a teszt, az ADAC és más szervezetek is rendszeresen tesztelik a négyévszakos abroncsokat is. Jól jönnek a vásárlói vélemények is, hisz aki  már használja az abroncsot, sok esetben szívesen beszámol tapasztalatairól. 

Télen és nyáron is biztonságos - Sava All Weather négyévszakos gumi

A Sava All Weather négyévszakos gumi 14-18 közötti méretekben kapható, modern technológiát kínál, biztonságos vezetési élményt. A Sava All Weather négyévszakos gumit úgy tervezték meg, hogy szem előtt tartották Európa útjainak változékonyságát. Havas és nedves utakon is megállja a helyét és fontos volt az is, hogy tartós abroncs legyen, ami nagy futásteljesítményre képest. 


Minden évszakban kiválóan teljesít ez az abroncs, télen is, erről tanúskodik a 3PMSF jelölés, ami lehetővé teszi, hogy olyan helyeken is használjuk, ahol kötelező a téli gumi használata. Tanúsítva van tehát a téli utakra, ami azt jelenti, hogy havas, jeges úton is lehet vele közlekedni. Biztonságos, nem csúszkál, jól tapad a különböző felületeken.

Szerkezet és mintázat

A Sava All Weather négyévszakos gumi megbízható teljesítményt és kezelhetőséget kínál a nedves felületen V alakú barázdái segítségével jól tapad és védi az autót az aquaplaning ellen. A víz hatékonyan és gyorsan távozik a V alakú barázdákon át a gumi felületéről, így a nedves úton is jól tapad és jól fékezhető az abroncs. 


A havas úton való tapadásról a futófelület hullám alakú és egyenes hosszanti lamellái  gondoskodnak, ez a kombináció több irányban átlósan futó éleket hoz létre. Ez javítja a havas úton való tapadást, kapaszkodást. 


Nem csak mintázatában, futófelületi anyagában is kiváló ez az abroncs. A polimerkeverék gondoskodik a jó tapadásról, a kellő lágyságról és merevségről. És ez járul hozzá ahhoz is , hogy az abroncs lassan és egyenletesen kopjon. Az alacsony gördülési ellenállás révén kedvező üzemanyag-fogyasztás érhető el az abronccsal. A kopásálló futófelületi keverék nem csak jobb futásteljesítményt eredményez, hanem alacsony hőtermelés is jellemzi, ami hozzájárul az alacsonyabb energiafogyasztáshoz. Ez is fontos szempont lehet a választásnál. A Sava All Weather négyévszakos gumi egy megbízható és tartós választás, a Sava egyik legújabb mintázata, ami folyamatosan bővülő méretválasztékban jelenik meg a boltok polcain. 
MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek