HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
DEBICA NAVIGATOR 3
215/55R17 98 V
44 330 Ft
DEBICA
DEBICA NAVIGATOR 3 215/55R17 négyévszakos gumi

215/55R17 DEBICA NAVIGATOR 3 - négyévszakos gumi 98 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
B
C
72
44 330 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Lengyelország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

98

A(z) Debica - Navigator 3 gumi jellemzői:

Újdonság szeméyautóknak: Debica Navigator 3 négyévszakos gumi

2021-ben mutatták be a lengyel Debica újdonságát, a Debica Navigator 3 négyévszakos gumit. Ez az abroncs kiváló teljesítményt nyújt minden évszakban, elődje, a Navitagor 2 tulajdonságait pedig több esetben felülmúlja. 


A négyévszakos gumik szegmenségen is folyamatosan a fejlesztések, hisz egyre többen keresik azokat az abroncsokat, melyeket minden évszakban használhatnak. Akik nem szeretnének gumicserével és gumitárolással bajlódni, sok esetben teszik le a voksukat az all seasion-abroncsok mellett. A vásárlás előtt érdemes megnézni, hogy mit mutatnak a teszt eredmények, az egyes szervezetek és szaklapok független tesztjein milyen rangsor született. Emellett az is fontos, hogy ha ellátogatunk egy webáruházba, ott nézzük meg, hogy milyenek a vásárlói vélemények. Hisz akik már használják az abroncsot, sokkal átfogóbb képet tudnak nyújtani róla. 

A Debica Navigator 3 négyévszakos gumi tartós és megbízható

Ezt kínálja a Debica Navigator 3 négyévszakos gumi, ami egy új, továbbfejlesztett abroncs. Jól teljesít a nedves úton és magabiztosan irányítható a havas úton is. A fejlesztők pedig arra is figyeltek, hogy az abroncs tartós legyen és kedvező legyen az üzemanyagfogyasztása is. 


Aki négyévszakos abroncsot keres, fontos számára, hogy olyan gumival szerelje fel autóját, ami minden időjárási körülmény között jól irányítható, ami hatékonyan fékezhető és száraz, valamint nedves úton is jól kezelhető. A Debica Navigator 3 négyévszakos gumi egy ilyen abroncs, ami mindhárom feltételnek megfelel. Elődjéhez, a Navigator 2-höz képest sokkal hangsúlyosabb a V alakú futófelületi mintázata. Ezek az árkok gondoskodnak a víz gyors és hatékony kivezetéséről, így minimalizálva az aquaplaning kockázatát. Gyorsan és hatékonyan szorítja ki a vizet a gumi felületéről, így a nedves úton is kiválóan tapad ez az abroncs. 


A Debica Navigator 3 négyévszakos gumi a havon is jól teljesít, erről hullám alakú lamellái gondoskodnak, ezeket kombinálták az egyenes és hosszanti lamellákkal, így keletkeztek több irányban is szögletes élek. Ezek pedig szinte harapják a havat, növelve a tapadást. 


A Debicánál arra is figyeltek, hogy az abroncs tartós és üzemanyaghatékony legyen, hisz hiába választ az ember egy olcsóbb gumit, ha aztán a benzinköltsége viszont magasabb lesz, mintha egy prémium kategóriás abroncsot vásárolt volna. A Debica Navigator 3 négyévszakos gumi esetében speciális polimerkeverék gondoskodik a magas futásteljesítményről, az alacsonyabb energiafelhasználásról, a kedvező üzemanyagfogyasztásról. 

Költséghatékony választás

A Debica Navigator 3 négyévszakos gumi mindemellett egy költséghatékony választás minden évszakra, ami egyesíti azokat a tulajdonságokat, melyek a vásárlók számára fontosak egy négyévszakos gumi esetében. Így jól tapadnak a különböző körülmények között, esőben, hóban is használhatók és kényelmes vezetési élményt is biztosítanak. Nem beszélve arról, hogy a Debica Navigator 3 négyévszakos gumi magas futásteljesítménye szintén egy plusz érv a lengyel gyártó újdonsága mellett. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek