HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR VECTOR 4SEASONS GEN-3
215/55R17 98 W
68 280 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR VECTOR 4SEASONS GEN-3 215/55R17 négyévszakos gumi

215/55R17 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS GEN-3 - négyévszakos gumi 98 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
B
B
70
68 280 Ft
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

98

A(z) Goodyear - Vector 4seasons gen-3 gumi jellemzői:

A legújabb all season Goodyear abroncs személyautókra: Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 négyévszakos gumi


A Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 négyévszakos gumi a Goodyear legújabb négyévszakos modellje, mert 2020-ban került piacra, és bár azóta még viszonylag rövid idő telt el, de egy meglehetősen népszerű abronccsá vált. A Goodyear mindig is büszke volt arra, hogy a világ vezető abroncsmárkái közé tartozik, és nagy szakértelemmel rendelkezik a nyári és a téli abroncsok tervezése terén. Természetesen ezt a több évtizedre visszatekintő tudását a négyévszakos abroncsok fejlesztésénél is kamatoztatni tudta. 


Ennek a tudásnak az eredményeként olyan abroncsot akart létrehozni, amely minőséget nyújt minden időjárási körülmény között, legyen szó rekkenő nyári melegekről vagy havas útszakaszokról. Bár a négyévszakos abroncsokat sokan lebecsülik, mondván egyik évszaknak sem felelnek meg igazán, a Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 négyévszakos gumi rácáfol erre az állításra, mert téli és nyári abroncsként is megállja a helyét, amiről a nemzetközi teszteken elért számos minősítést is tanúsodik. 


Amiért a Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 négyévszakos gumi érdemes választani


A Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 négyévszakos gumi a VECTOR 4SEASON GEN-2 négyévszakos abroncs továbbfejlesztett változata. A fejlesztők megtartva az előző széria jó tulajdonságait, továbbfejlesztették a havas útfelületeken történő tapadást, és jobb kezelhetőséget tettek lehetővé. A havas utakon történő jobb irányíthatóság érdekben a futófelület közepén lévő nagy mennyiségű lamella helyezkedik el, melyek keresztezik egymást, így szélesebbre tudnak nyílni, ami jobb tapadást tesz lehetővé az abroncs számára. 


Természetesen a Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 négyévszakos guminak számos más előnyös tulajdonsága is van. Egyrészt száraz utakon jobb kezelhetőséget és az eddiginél is rövidebb fékutat ér el, másrészt a futófelület kialakításának köszönhetően csökkent az abroncs deformitásának esélye, így tartósabb is lett. A futófelületi barázdák és lamellák kialakítása csökkenti a vízen csúszás, vagy az aquaplanning kockázatát az abroncs egész élettartama alatt. 


A Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 abroncs nemzetközi teszteredményeiről


A Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 négyészakos abroncs már a megjelenése évében tesztelésre került az Autobild tesztelői által. A 205/55 R16 méretű abroncsok között az első helyen jutott a legjobb 20 abroncs közé, összesítésben pedig a 4. helyet és két példás minősítést is megszerezhetett. A 2021-es évben is példás minősítés és az első hely járt az abroncsnak, ezúttal a 225/50 R17 méretkategóriában. 


Jól látszik tehát, hogy a Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 négyévszakos abroncsot mindenképp érdemes számításba venni, ha megbízható és biztonságos vezetési élményt nyújtó négyévszakos abroncsot keresünk. A hazai kínálatban természetesen széles méretkínálatban találhatjuk meg a Goodyear VECTOR 4SEASON GEN-3 négyévszakos gumit, 14", 15", 16", 17", 18", 19", 20" méretekben vásárolható meg a webáruházak és a kereskedések kínálatában.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia