HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR EAGLE F1 SUPERSPORT R
265/35R20 99 Y
149 930 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR EAGLE F1 SUPERSPORT R 265/35R20 nyári gumi

265/35R20 GOODYEAR EAGLE F1 SUPERSPORT R - nyári gumi 99 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
149 930 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

99

A(z) Goodyear - Eagle f1 supersport r gumi jellemzői:

Goodyear Eagle F1 Supersport R nyári gumi

A Goodyear Eagle F1 Supersport R nyári gumi egy elit sorozat újabb generációja, egy prémium kategóriás verseny-abroncs a legigényesebb vezetők számára. A modellt a weissachi Porsche Központ versenyszakértőivel közösen fejlesztették ki. Ennek eredményeként egy rendkívüli teljesítményű termék jött létre, amely a legendás Goodyear kezelhetőséget biztosítja közúton és pályán egyaránt.

Ha Goodyear Eagle F1 Supersport R nyári gumi, akkor alaposan kidolgozott, prémium futófelület

Az Eagle F1 SuperSport R a motorsport-technológia csúcsa, amely valóban páratlan tapadást, kormányzási pontosságot és irányíthatóságot jelképez. A korszerű aszimmetrikus futófelület-kialakítással elegáns, kompromisszumok nélküli megbízhatóságot nyújt minden körülmények között. 

Ez a különleges modell még kiforrottabb kanyarodási pontosságot ér el a finomhangolású kormányzási reakció révén. A mikro-rétegszerkezet nagyobb rugalmasságot biztosít a csapadékos időben, alacsonyabb hőmérsékleten, miközben kiváló ellenállást biztosít a mechanikai sérülésekkel szemben. 

A gumiabroncs intelligens oldalirányú barázdái fokozzák a gyors és hatékony vízürítést az egyenletes tapadás érdekében. A futófelület mintázatának külső barázdája pedig segít a víz kiürítésében a gumiabroncs alól, miközben hozzájárul a stabil kezelhetőséghez.

Goodyear Eagle F1 Supersport R nyári gumi: kiemelkedő védelem a versenypályán és azon túl

A Goodyear szakemberei teljes mértékben elkötelezettek termékeik kiválósága iránt. A vállalat abroncsai a legmagasabb minőségi előírások szerint készülnek, és a legfejlettebb modellek közé tartoznak az abroncs-piacon. Ennek eredményeként kivételes szintű biztonságot, kényelmet és teljesítményt kínálnak.

Élvezze hát a napsütéses időt egy olyan fantasztikus gumiabroncs társaságában, amely semmilyen körülmények között sem hagyja cserben. Válassza a Goodyear Eagle F1 Supersport R nyári gumi modellt a felhőtlen szórakozás, a legjobb pálya idő és a kimagasló biztonság együttes érdekében!


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia