HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 5
225/40R19 93 Y
71 290 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 5 225/40R19 nyári gumi

225/40R19 GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 5 - nyári gumi 93 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
B
A
70
ADAC Teszt 2020 - Kiemelten ajánlott!
71 290 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

ADAC EREDMÉNY

Kiemelten ajánlott minősítés!

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

93

A(z) Goodyear - Eagle f1 asymmetric 5 gumi jellemzői:

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 nyári gumi

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 nyári gumi egy személygépkocsikhoz tervezett, maximális teljesítményű prémium abroncs, amely 1. helyezett lett az AutoZeitung 2021-es UHP tesztjén. A széles méretválasztéknak köszönhetően, a Volkswagen Golftól a Porsche 911-ig, szinte bármire felszerelhető.

Ilyen a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 nyári gumi ultra fejlett, speciális szerkezete

A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 egy nagyon jól kiegyensúlyozott modell, amely egyaránt ideális a száraz, forró aszfaltra és a nedves, csúszós útfelületekre. Tökéletes kompromisszumot biztosít a kezelhetőség és a kényelem között. Csökkentett súrlódást és alacsony üzemanyag-fogyasztást eredményez a kiváló gördülési ellenállása révén. 

Ezen kívül nagyszerű alkalmazkodási képességgel rendelkezik: bármilyen sebesség mellett kiszámítható, és jól reagál a fordulatos, hirtelen változó körülmények között. Aszimmetrikust futófelületének kialakítása speciális elemeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a gumiabroncs tökéletes szimbiózisát az út felületével, biztosítva a kormányzás rendkívüli pontosságát, irányíthatóságát, akárcsak az optimális stabilitást. 

Ezeket az elemeket egy fokozott rugalmassággal megáldott gumikeverék egészíti ki, hogy minden felületen kiváló reakcióképességet biztosítson. Az Asymmetric 5 nagyon kiegyensúlyozott és megbízható marad a kanyarokban - a kiváló vezetési élmény és menetkényelem érdekében.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 nyári gumi: a legjobb pálya-teljesítmény érdekében!

A Goodyear kiváló minőségű abroncsait úgy tervezték, hogy minden lehetséges aspektusát javítsák a vezetési élménynek. Úttörő termékeinek fejlesztésekor az amerikai vállalat arra összpontosít, hogy tengernyi luxust csempésszen a modellekbe, a formára és a funkcionalitásra egyaránt mesterien összpontosítva.

A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 nyári gumi tehát egy olyan kifinomult, sokoldalú sport-abroncs, amely egyszerre biztosítja az óriási teljesítményt, a szükséges stabilitást és a sima, komfortos utazást.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia