HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR UG Performance Plus
245/50R18 104 V
78 200 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR UG Performance Plus 245/50R18 téli gumi

245/50R18 GOODYEAR UG Performance Plus - téli gumi 104 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
72
78 200 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs!
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

104

A(z) Goodyear - Ug performance plus gumi jellemzői:

Amit a GOODYEAR UG Performance Plus téli gumiról tudni érdemes


A GOODYEAR UG Performance Plus téli gumi a Goodyear 2019-es új modellje, mely az elmúlt két évben meglehetősen nagy népszerűségre tett szert. Az UltraGrip Performance Plus nagyteljesítményű autókhoz képszült prémium abroncs, mely számos méretben kapható, 15", 16", 17", 18", 19", 20", 21", 22" colos méretet is találhatunk a kínálatában. Leginkább olyan sofőröknek javasolják, akik a nagy teljesítményű autójukat mindennap használják, és nem szeretnének kompromisszumot kötni.


Minden időjárási körülmény között magas minőséget és biztonsági vezetési élményt várnak el, ehhez pedig tökéletes választás lehet a GOODYEAR UG Performance Plus téli gumi. Az elmúlt években több abroncsteszten is vizsgálták, és a vásárlói véleményekből is bőven akad, melyek mind megerősítik, hogy az UltaGrip Performance Plus egy kifogástalan prémium abroncs. De mit is várhatunk el a Goodyear 2019-es új modelljétől?


A GOODYEAR UG Performance Plus téli gumi jellemzőiről


A GOODYEAR UG Performance Plus téli gumi mintázata az UltraGrip Performance GEN-1 mintázatához hasonlatos, a gumikeveréken azonban változtattak. Optimalizálták a gumikeverék tulajdonságait, ugyanakkor a keverék pozitív tulajdonságait megtartották. Az új keverék is rugalmas marad alacsony hőmérsékleten, de emellett jobb tapadást és alacsonyabb zajszintet tesz lehetővé, illetve a gördülési ellenállás is optimalizálva lett általa. A gumikeverék kialakításánál a Traction Protect technológiát használták, ennek köszönhetően pedig egy újfajta gyanta is kerülhetett a keverékben.


Ennek köszönhetően az abroncs jobb fékerő átvitelt garantál, ami jobb tapadást eredményez, emellett a gumi a deformációkat is hamarabb helyreállítja. A Winter Grip Technology segítségével az abroncs a havas és jeges utakon is jobban teljesít, ugyanis a leghidegebb körülmények között is megőrzi a tapadását. 


Hogyan teljesít az UltraGrip Performance + a nemzetközi abroncsteszteken?


Az elmúlt években számos teszten vizsgálták a GOODYEAR UG Performance Plus téli gumit. Már a megjelenése évében tesztelésre került az Autobild és az AutoMotorSport tesztjein. Mindkét esetben magas minősítéssel zárt, különösen ajánlott és nagyon ajánlott minősítést szerzett. 2020-ben már az ADAC teszten is megmutatkozott 235/55 R17 méretkategóriában, ahol ajánlott minősítést kapott. Ugyanebben az évben az Autobild újra tesztelte egy másik méretkategóriában, ahol szintén példás teljesítményt nyújtott, és egy 3. helyet zsebelt be. A GOODYEAR UG Performance Plus téli gumi idei évben már az ADAC teszten is különösen ajánlott minősítést szerzett. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek