HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR UG Cargo
195/60R16 99 T
57 360 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR UG Cargo 195/60R16 téli gumi

195/60R16 GOODYEAR UG Cargo - téli gumi 99 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
57 360 Ft
4db vásárlásakor 10 000 Ft. Edenred Mastercard. Részletek www.promo.goodyear.hu
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

99

A(z) Goodyear - Ug cargo gumi jellemzői:

Amit a GOODYEAR UG Cargo téli gumiról tudni érdemes


A GOODYEAR UG Cargo téli gumi a Goodyear kisteherautó abroncs, mely méltán tartozik a Goodyear abroncsok közé. A Goodyear abroncsok mindig a prémium kategóriában képviseltették magukat, és a márka már régóta tartozik a világ élvonalbeli abroncsgyártói közé. Nemcsak a személyautó abroncsok között képviseltetik magukat, hanem például a kisteher abroncsok között is, amelyek között szintén találhatunk prémium minőségű abroncsokat, erre a GOODYEAR UG Cargo téli gumi nagyon jó példa. 


Ezt az abroncsot olyan kisteher jármű tulajdonosok számára ajánlják, akik mindennapi használatra keresnek abroncsot, és nem szeretnének kompromisszumot kötni. A legjobbat szeretnék, vagyis megbízható vezetési élményt, kifogástalan tapadást és biztonságos közlekedést. Számukra a GOODYEAR UG Cargo nagyon jó választás lehet. De mit is nyújt a GOODYEAR UG Cargo téli gumi?


Amit a GOODYEAR UG Cargo téli gumitól elvárhatunk


A GOODYEAR UG Cargo téli gumi a G124 acélradiál karkasza a már régóta ismert és elterjedt Unisteel technológia alapján került kialakításra, ez pedig magasabb terhelhetőséget garantál. Emellett az abroncs szegecselhető is, aminek köszönhetően mély hóban vagy jégen is jól működik az abroncs.


A GOODYEAR UltraGrip Cargo jellemzői tulajdonságai:


  • Aquaplaning ellenállás: az abroncs kialakításának köszönhetően csökken a vízen csúszás jelenség kialakulása még a téli hidegben is


  • Alacsonyabb zajszint: az abroncs nemcsak az úttartásban nyújt magas minőséget, hanem a komfortérzet szempontjából is, ugyanis az abroncs alacsonyabb zajszintet garantál


  • Jobb és stabilabb kezelhetőség: a téli körülmények között az irányíthatóság különösen fontos tulajdonság egy abroncs esetében, hiszen minden téli időjárási viszony között garantálnia kell a stabil úttartást, amit az UltraGrip Cargo garantál is. 


  • Kitűnő tapadás minden téli körülmény között: legyen szó száraz, nedves, havas vagy jeges útfelület között, az UltraGrip Cargo megőrzi a tapadását, mely a speciális gumikeveréknek és az egyedi mintázatnak köszönhető.


Milyen méretekben kapható a GOODYEAR UltraGrip Cargo?


Az UltraGrip Cargo kisteher jármű abroncs, ugyanakkor nem kell azon aggódnunk, hogy nem találunk a járművünkre megfelelő méretet. A GOODYEAR UG Cargo téli gumi ugyanis 15, 16 és 17 colos méretekben is kapható, a 195/60 R16, 195/65 R16, 195/70 R15, 205/65 R16, 215/60 R16, 215/60 R17, 225/55 R17, 225/65 R16 a legelterjedtebb méretek. Az UltraGrip Cargo téli gumi jó választás lehet a keményebb teleken is. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek