HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
32 130 Ft
TAURUS
TAURUS 201 185/75R16 téli gumi

185/75R16 TAURUS 201 - téli gumi 104 R

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
D
C
73
32 130 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

R

SÚLY INDEX

104

A(z) Taurus - 201 gumi jellemzői:

Amit a TAURUS 201 téli gumiról tudni érdemes


A TAURUS 201 téli gumi a Taurus magyar abroncsgyártó terméke, melyet kisteherautók számára terveztek. A Taurus márka a Michelin tulajdonát képzi a rendszerváltás óta, és ők élesztették újra a márkát 2013-ban. A kisteher jármű abroncsok gyártása is ebben az időszakban indult meg, és a TAURUS 201 téli gumi is ebbe a kategóriába tartozik. A TAURUS 201 téli gumi egy kedvező árkategóriájú kisteherautó abroncs, melyet kis áruszállítók, mikrobuszok és transzporterek számára terveztek. 


A Taurus egy kedvező árú abroncs, de ez nem jelenti azt, hogy ne képviselne minőséget a kedvező árú abroncsok között. A méretválaszték tekintetében nem mondhat annyira szélesnek, de a legnépszerűbb kisteher autó méretekben elérhető. A nemzetközi abroncstesztek még nem igazán fedezték fel a Taurust, így a TAURUS 201 téli gumiról nincsenek teszteredmények, de a vásárlói vélemények arról árulkodnak, hogy érdemes számításba venni azt az abroncsot, ha a kedvező árkategóriában keresgélünk. 


Amiért TAURUS 201 téli gumit érdemes választani

 

A TAURUS 201 kis- és könnyű teherautó téli gumi nem tagadhatja le, hogy a Michelin csoporthoz tartozik. A futófelület mintázat szimmetrikus, a bordázat és a széles mintázati árok lehetővé teszi, hogy elkerülhető legyen a vízen csúszás, vagyis az aquapanning veszélye. Emellett az abroncs remek tapadást ér el száraz útfelületeken és havon egyaránt. A kisteherjármű abroncsok esetében elvárás, hogy nagy terhelés mellett is megőrizzék a tapadásukat, ezt a TAURUS 201 téli gumi az oldalsó megerősített gumifalakkal és a futófelület megerősítésével éri el. 


A lamellák extra szélesek, ez pedig jobb ár-érték arányt jelent. Az abroncs esetében a tervezők arra is figyeltek, hogy a szilikakeverék összetétele alkalmas legyen arra, hogy az abroncs az alacsony hőmérsékleten is megőrizze a rugalmasságát. A gumikeverék és a futófelületi mintázat lehetővé teszi, hogy a TAURUS 201 téli gumi minden téli körülmény között biztonságos vezetési élményt nyújthasson kedvező árak mellett. 


Kiknek javasolják a TAURUS 201 téli abroncsot?


A TAURUS 201 téli gumi egy kedvező árkategóriájú abroncs, ennél fogva nem alkalmas mindenvezetési stílus és szokás mellett, ugyanakkor érdemes megfontolni. Mivel kedvező árú abroncs, leginkább városi vezetésre javasolják olyan kisteherautó tulajdonosok számára, akik leginkább a városban közlekednek, és kedvező áron szeretnének minőségi abroncshoz jutni. Számikra a TAURUS 201 téli gumi jó választás lehet, melyről a vásárlói vélemények is meggyőzhetnek minket. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia