HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR UG9 Plus
195/65R15 95 T
30 290 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR UG9 Plus 195/65R15 téli gumi

195/65R15 GOODYEAR UG9 Plus - téli gumi 95 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
71
30 290 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
A minta az ADAC 2022 téligumi tesztjén kiemelten ajánlott minõsítés kapott!
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

95

A(z) Goodyear - Ug9 plus gumi jellemzői:

Amit a GOODYEAR UG9 Plus téli gumiról tudni érdemes


A GOODYEAR UG9 Plus téli gumi már 2015 óra forgalomban van, és meglehetősen népszerű prémium abroncs. A Goodyear legjobb személyautó abroncsai között tartják számon, mely szinte minden évben megméretteti magát valamelyik nemzetközi abroncsteszten méghozzá nagyon jó eredményekkel. Számos méretben kapható, találhatunk 14”, 15”, és 16” colos abroncsot is a kínálatában. 


A GOODYEAR UG9 Plus téli gumit leginkább olyan autósoknak javasolják, akik mindennap használják az autójukat, és nem szeretnének azon tanakodni az abroncsválasztásnál, hogy milyen a vezetési stílusuk, vagy, hogy közúton vagy városban vezetnek-e többet, egyszerűen minőségi abroncsra vágynak, és nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség és a biztonságos vezetési élmény rovására. De mit is várhatunk el az UltraGrip 9+ abroncstól?


Miért érdemes a GOODYEAR UG9 Plus téli gumit választani?


A GOODYEAR UG9 Plus téli gumi két legkimagaslóbb tulajdonsága, hogy kiváló tapadást és magas futásteljesítményt garantál. Olyanok számára jó választás, akik havas és jeges utakon is gyakorta vezetnek télen, és rövid fékutat és stabil úttartást szeretnének elérni. A speciális gumikeveréknek és az egyedi mintázatnak köszönhetően az abroncs télen is jó tapadást garantál, különösen havas útfelületeken. Erről az abroncs címkéjén található három hegycsúcs és hópehely piktorgramm is tanúskodik. 


A gördülési ellenállás közepes, ennél fogva az üzemanyag fogyasztás is jobb. Nedves felületeken is jó teljesítményt nyújt az abroncs, melyet a széles barázdáknak köszönhet, ami csökkenti a vízen csúszás kockázatát. A gördülési ellenállás mellett a zajszintet is sikerült a fejlesztőknek optimalizálni, ennek köszönhetően pedig alacsonyabb zajszinten fut az abroncs. Az aszimmetrikus mintázatnak köszönhetően az abroncs minden időjárási körülmény között jó teljesítményt garantál. 


Hogyan teljesít az UltraGrip 9+ a nemzetközi abroncsteszteken?


A GOODYEAR UG9 Plus téli gumi már 2015 óta jelen van a nemzetközi abroncsteszteken, és szinte minden évben megmérettet magát a különböző méretkategóriákban. 2015-ben az Autobild teszten a 185/60 R15 méretkategóriában egy ajánlott minősítést és egy 2. helyet szerzett, 2020-ben ugyanezt az eredményt hozta a 205/55 R16 méretű gumik versenyében. Az ADAC teszten legelőször 2016-ban vizsgálták, ahol az első helyet szerezhette meg. A legfrissebb teszteredmény 2020-ból egy magyar vonatkozású teszt, a Használtautó.hu tesztjén a GOODYEAR UG9 Plus téli gumi szintén egy első helyet szerezhetett meg. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek