HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
DUNLOP SP SPORTMAXX TT
245/50R18 100 W
59 985 Ft
DUNLOP
DUNLOP SP SPORTMAXX TT 245/50R18 nyári gumi

245/50R18 DUNLOP SP SPORTMAXX TT - nyári gumi 100 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
B
71
59 985 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Anglia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

100

A(z) Dunlop - Sp sportmaxx tt gumi jellemzői:

Dunlop SP Sportmaxx TT nyári gumi

A maximális teljesítményű Dunlop SP Sportmaxx TT nyári gumi a tapadás, valamint a kormányzás pontosságának bajnoka. És ezt a 2011-es sportgumi megmérettetésen, az Auto Zeitung-on is tudtára adta a világnak, ahol bronzérmesként végzett. 

Ezt az agilis modellt arra tervezték, hogy különleges kezelhetőséget, stabilitást és kiegyensúlyozottságot kínáljon a személygépkocsik számára - a maximális, luxus vezetési élmény érdekében. Az aszimmetrikus futófelület sajátos összetétele egyenletes kopást biztosít a gumiabroncs teljes élettartama alatt.

Az abroncs gyári felszerelésként köszön vissza a megragadó Infiniti Q70, BMW X3 és X4 modellekről.

Dunlop SP Sportmaxx TT nyári gumi: a száguldás szerelmeseinek dedikálva

A magabiztos fékezés és kanyarodás önmagában még semmit sem jelent. Egy innovatív gumiabroncs pontosan olyan, mint a Dunlop újabb sikerterméke, amely ötvözi a kiváló nedves és száraz utakon nyújtott teljesítményt a lehengerlő vezetési viselkedéssel. 

Optimalizált kialakításával nemcsak nagy vezetési pontosságot és kiváló tapadást garantál, hanem nagyon jó stabilitást is az éles kanyarokban. A gumikeveréket fémjelző, kiegyensúlyozott vegyületek nagyszerű kompromisszumot nyújtanak a kényelem és a sportosság között. Az érzékeny, sportos menettulajdonságok kiváló vízenfutás elleni védelemmel párosulnak.

Ha Dunlop SP Sportmaxx TT nyári gumi, akkor stabilitás - még extrém manőverezés esetén is

A Dunlop gumiabroncs-technológiájának nem csupán a teljesítmény áll a középpontjában. Folyamatosan fejlesztik termékeiket, új megközelítéseket és modernebb gumikeverékeket használnak fel, miközben a legminőségibb anyagok beszerzésével gondoskodnak a prémium-kaliberű futófelületek gyártásáról. 

Ezért képesek rá - szinte egyedülálló módon - a vállalat modelljei, hogy minden vezetés közben átadják a legfontosabb érzést, amelyre egy járművezetőnek szükségük lehet: a végtelen bizalmat. 

A Dunlop SP Sportmaxx TT nyári gumi tehát azon ritka modellel egyike, ahol a teljesítmény, a komfort és a biztonság összeérnek - a nyár minden időszakában.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek