HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR UG Performance G1
205/60R16 96 H
48 300 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR UG Performance G1 205/60R16 téli gumi

205/60R16 GOODYEAR UG Performance G1 - téli gumi 96 H

DEFEKTTŰRŐ:
Igen
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
71
48 300 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
OE BMW
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Igen

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

96

A(z) Goodyear - Ug performance g1 gumi jellemzői:

Amit a GOODYEAR UG Performance G1 téli gumiról tudni érdemes


A GOODYEAR UG Performance G1 téli gumi már jó ideje tartozik a Goodyear téli abroncskínálatába, és egy igen népszerű gumi, mely garantálja a magas minőséget és az örömteli vezetési élményt. A Goodyear prémium kategóriás abroncsai közül a GOODYEAR UG Performance G1 téli gumi már számos teszten megmérettette magát, és a vásárlói vélemények tekintetében is igen magas elismertségre tett már szert. A méretválasztéka is meglehetősen széles, 16", 17", 18", 19", 20", 21" méretben is kapható, tehát bármilyen járművünk is van, találhatunk rá megfelelő méretet. 


A GOODYEAR UG Performance G1 téli gumit elsősorban olyan sofőröknek javasolják, akik prémium minőséget keresnek, és nem szeretnének semmilyen tekintetben sem kompromisszumot kötni, csak a legjobb abroncs felel meg a számukra. Az UltraGrip Performance GEN1 mindennapi vezetésre is kiváló választás télen, hiszen minden időjárási körülmény között megállja a helyét. De minek köszönheti ezt az abroncs?


Mit várhatunk a GOODYEAR UG Performance G1 téli gumitól?


Ezt az abroncsot a Goodyear mindennapi vezetésre tervezte, hogy a téli közlekedés bármilyen útviszony mellett élmény lehessen. Az abroncs száraz és nedves felületeken is hozza, amit egy téli abroncstól elvárhatunk, de a kiváló fékezését és tapadását havas utak esetén is megőrzi. Ezt a Goodyear SnowProtect technológiájának köszönheti az abroncs, mely havas utakon is rövid fékutat tesz lehetővé. 


Télen természetesen nemcsak havas, hanem nedves, latyakos utakkal is találkozhatunk, melyek szintén nem jelentenek kihívást a GOODYEAR UG Performance G1 téli guminak a hidrodinamikus barázdáknak köszönhetően. Ezek a barázdák segítenek elvezetni a vizet az abroncs alól, emiatt pedig csökken az aquaplanning jelenség kockázata. 


Hogyan teljesít az UltraGrip Performance GEN-1 a téli abroncsteszteken?


A GOODYEAR UG Performance G1 téli gumi számos teszten bizonyított már, és igen előkelő helyeket szerezhetett már meg a különböző méretkategóriákban. Legelőször 2015-ben került tesztelésre, ahol az Automotorsport Téli gumiabroncs 2015 225/50 R17 méretkategóriájában egy első helyet és egy nagyon ajánlott minősítést szerezhetett meg. 2016-ban már az ADAC teszten is megmutatkozott, ahol a 225/45 R17 méretkategóriában egy ajánlott minősítéssel gazdagodott. Ugyanebben az évben az Autobild teszten példás minősítést szerezhetett. A GOODYEAR UG Performance G1 téli gumi utoljára 2017-ben került tesztelésre, ahol az ADAC és az ACE teszteken is ajánlott minősítéssel zárt. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek