HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FULDA ECOCONTROL HP 2
205/55R16 91 V
24 095 Ft
FULDA
FULDA ECOCONTROL HP 2 205/55R16 nyári gumi

205/55R16 FULDA ECOCONTROL HP 2 - nyári gumi 91 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
70
24 095 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

91

A(z) Fulda - Ecocontrol hp 2 gumi jellemzői:

Fulda Ecocontrol HP 2 nyári gumi

A 2020-as megjelenésű Fulda Ecocontrol HP 2 nyári gumi egy személygépkocsikra tervezett, nagy teljesítményű abroncs. Amely nem csupán a biztonságot hívatott szolgálni, hanem az üzemanyag-hatékonyságot és az optimális tartósságot is. 

Az EcoControl HP2 modellek gyártása során alkalmazott, kifinomult technikai megoldások révén a termék megfelelő stabilitással rendelkezik, így Ön bosszantó rezgések nélkül élvezheti az utazást. Aszimmetrikus futófelület mintázata kiváló mobilitást nyújt nedves és száraz utakon egyaránt.

Fulda Ecocontrol HP 2 nyári gumi: a minőségi anyaghasználat és innovatív szemlélet eredménye

Az abroncs harmonikus kezelhetőséget és pontos kormányzási viselkedést biztosít. A speciálisan kialakított futófelület-keverék megfelelő egyensúlyt kínál. Az Ecocontrol HP 2 kifejezetten azok számára készült, akik minden egyes kilométert élvezni szeretnének.

Mindezt kellőképpen alátámasztja, hogy a 2021-es ADAC nyári gumi teszten (205/55 R16 méretben) a piac népszerű szereplői között is megállta helyét. A középmezőnyben, egyenesen a 8. helyen végzett a 15 indulós, nagyszabású megmérettetésen. Ahol kiemelt ellenállást tanúsított a vízenfutás kialakulásával szemben.

A Fulda Ecocontrol HP 2 nyári gumi könnyedén megbirkózik a nyár akadályaival

Akár úton, akár a versenypályán, a sofőr számára semmi sem fontosabb, mint hogy biztonságban érezze magát. A professzionális és minőségi gumiabroncsok pedig, kétség kívül a biztonság zálogai. A német Fulda a gumiabroncsok biztonságának és minőségének egyaránt szinonimájává vált. 

Ezeket a szakszerűen kifejlesztett termékeket kifinomult és precíz gyártóberendezések segítségével, valamint egy speciális, szabadalmaztatott keverék felhasználásával tervezték, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy megbirkózzanak az Európa-szerte tapasztalható, legkeményebb időjárási viszonyokkal. 

A praktikus Fulda Ecocontrol HP 2 nyári gumi tehát az a kivételes termék, amely a modern gyártási technológiába, valamint a kiváló ár-érték arány elérésébe fektetett hit mesés végeredménye.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek