HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
DEBICA PRESTO HP 2
205/60R16 92 H
27 355 Ft
DEBICA
DEBICA PRESTO HP 2 205/60R16 nyári gumi

205/60R16 DEBICA PRESTO HP 2 - nyári gumi 92 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
71
27 355 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Lengyelország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

92

A(z) Debica - Presto hp 2 gumi jellemzői:

Debica Presto HP 2 nyári gumi

Debica Presto HP 2 nyári gumi egy turista-osztályú, aszimmetrikus futófelületi-mintázattal felvértezett modell, amelyet személygépkocsikhoz készítettek. úgy tervezték, hogy nagy sebesség mellett is jó vezetési tulajdonságokat garantáljon.

Kialakítása révén, növekszik a gumi érintkezési felülete az úttal, így biztosítva a fokozott vezetési kényelmet és rendkívül halk gördülést. Emellett a felhasznált alapanyagok kitűnő tartósságot és stabilitást biztosítanak.  

Összességében tehát a tervezés, a technológia és a megfelelő összetevők tökéletes egyensúlya közös erővel biztosítja a zökkenőmentes vezetést - nedves és száraz utakon egyaránt.

Debica Presto HP 2 nyári gumi: fejlett technológiával a kényelmesebb utakért

A Presto HP2 széles és mély barázdákkal ellátott mintázata nem csupán a vonzó megjelenésért felelős, hanem a kiváló kanyarodásért, útstabilitásáért és a nagyszerű vízenfutás elleni védelemét is. 

A gumiabroncs oldalfala mentén elhelyezett, speciális módon lekerekített tömbök esetében pedig szintúgy másodlagos funkciót tölt be az egyedülálló vizuális hatás. Feladatuk, hogy tovább fokozzák a komfortot a nedves útfelületeken, továbbá növeljék a jármű manőverezhetőségét.

Mindeközben, az abroncs vastag oldalfalai megfelelő egyensúlyt biztosítanak a kormányzási pontosság, a menetkényelem, az üzemanyag-takarékosság, valamint a kopásállóság között.

Debica Presto HP 2 nyári gumi: biztonság minden útfelületen

A Debica márkanév meglepően hosszú múltra tekint vissza. A Goodyear-vel történő egyesülés pedig lehetővé tette számukra, hogy továbbra is magabiztosan növekedjenek a piacon, még tovább bővítve ezzel az elégedett ügyfelek listáját. Termékeiket kifejezetten a mai igényekhez és körülményekhez szabták, ahol kiváló kezelhetőséget, irányíthatóságot, valamint biztonságot nyújtanak a sofőrök számára.

A kiemelkedő ár-érték aránnyal büszkélkedő Debica Presto HP 2 nyári gumi képes tehát mindent megadni, amire szükség lehet a nyári szezon kihívásainak leküzdése érdekében.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek