HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 SUV
235/65R18 106 W
120 160 Ft helyett
55 990 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 SUV 235/65R18 nyári gumi

235/65R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 3 SUV - nyári gumi 106 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
B
B
68
120 160 Ft helyett
55 990 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Utolsó 4 db! DOT2018!
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

106

A(z) Goodyear - Eagle f1 asymmetric 3 suv gumi jellemzői:

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV nyári gumi

 A Jaguar E és I-Pace modellekről visszaköszönő Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV nyári gumi egy ultra nagy teljesítményű abroncs, amelyet terepjárókra optimalizáltak. A kiváló tapadás és a világvezető, innovatív technológia legfrissebb kombinációját nyújtja.

Maximalizált vízelvezetés a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV nyári gumi jóvoltából

Évtizedek óta a Goodyear áll az élen, amikor olyan termékekről esik szó, amelyek a kiváló teljesítmény és biztonság ötvözetére törekednek. Az F1 Asymmetric 3 SUV nyári gumi szintén egy ilyen darab, amely rövidebb féktávolságokat, érzékeny kezelhetőséget és fokozott tapadást biztosít a csapadékos időben. 

Ez az új SUV modell a Goodyear kompromisszummentes megközelítésének gyümölcsöző eredménye, amelyet régóta, bevált módon alkalmaz az abroncs-gyártás területén. 

A Goodyear abroncsmérnökei úgy tervezték meg az Eagle F1 Asymmetric 3 SUV aszimmetrikus futófelület mintázatát, hogy erőteljes tapadást biztosítson az éles kanyarokban és nagymértékben fokozza a nedves tapadást. 

Az óriási teljesítményű gumi-keverék kézzelfogható kezelhetőséget és kormányzási reakciót eredményezett. Ezen felül, arra is kiemelt figyelmet fordítottak a szakemberek, hogy a modell kiválóan működjön a legkülönbözőbb útfelületeken. 

Az abroncs - a futófelület kialakításánál alkalmazott fokozatos átmenetek segítségével - rettentően magas hőmérsékleti tartományban vált alkalmazhatóvá, míg a szilárd középső borda megnövelte annak stabilitását a nagyobb terhelések alatt.

Ha különösen magas szintű védelem, akkor Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV nyári gumi

A Goodyear abroncsok a legmagasabb minőséget képviselik; gyártásukat a legmodernebb, 21. századi technológia vezérli. A vállalat mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető legkivételesebb teljesítménnyel felvértezett termékekkel lepje meg az ügyfeleket. 

A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV nyári gumi képes tehát a legszigorúbb nyári körülmények között is megbízhatóan teljesíteni, az egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően - legyen szó bármilyen útfelületről.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek