HÍVJ MINKET
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KERESÉS
DEBICA PRESTO UHP 2
245/40R18 97 Y
44 275 Ft helyett
26 285 Ft
DEBICA
DEBICA PRESTO UHP 2 245/40R18 nyári gumi

245/40R18 DEBICA PRESTO UHP 2 - nyári gumi 97 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
44 275 Ft helyett
26 285 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Utolsó 1 db! Peremvédõs
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Lengyelország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

97

A(z) Debica - Presto uhp 2 gumi jellemzői:

Debica Presto UHP 2 nyári gumi

Debica Presto UHP 2 nyári gumi egy ultra nagy teljesítményű modell, mely magabiztos módon kínálja a rettentő sportos vezetési élményt, kompromisszumoktól mentesen és minden útfelületre kiterjedően. A fő paraméterek - a tapadás, a fékezés és a kezelhetőség még tovább javulnak - ezzel a Debica ismét egy elképesztő ár-érték aránnyal büszkélkedő megoldást dolgozott ki.  

Hatékony és biztonságos kanyarodás még alacsonyabb hőmérsékleten is - csupán egyetlen óriási pozitívum a Presto UHP2 tulajdonságainak listájáról.

Debica Presto UHP 2 nyári gumi: exkluzív konstrukció a felejthetetlen vezetési élményért

A Debica Presto UHP2 fő jellemzőit az új, innovatív aszimmetrikus futófelület mintázat határozza meg igazán. A kifejlesztett technológiáknak köszönhetően az abroncs minden méretében és változatában óriási fejlődést ért el. Ráadásul, esetében a megnövekedett futásteljesítmény kedvező vételárral jár együtt. 

A gumikeverék előállítása során használt konstrukció révén nagyobb futásteljesítményét és csökkentett zajkibocsátást értek el a tervezők. Ezenkívül a futófelület speciális horony kialakítása jobb tapadást biztosít nedves és száraz útfelületeken egyaránt. A Presto UHP 2 tehát merőben új vezetési élményt kínál a nagy teljesítményű gépjárműtulajdonosok számára.

Ha meglepően pozitív menettulajdonágok, akkor Debica Presto UHP 2 nyári gumi

Az amerikai Goodyear vállalat-csoport alá tartozó Debica, az olyan kiváló minőségű gumiabroncsok gyártására specializálódott, amelyek a leggondosabb tervezéseken estek át, hogy megfeleljenek a modern vezetők igényeinek. A Presto termékcsaládot elsősorban azok számára fejlesztették ki, akik lenyűgöző teljesítményre, biztonságra és kényelemre, valamint kitűnő tartósságra vágynak.

A Debica Presto UHP 2 nyári gumi tehát kiváló választás a sebesség szerelmeseinek, lehengerlő vezetési élményt tartogat azok számára, akik dinamikus, fürge vezetési stílussal veszik a mindennapi akadályokat.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek