HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
DEBICA NAVIGATOR 2
165/70R13 79 T
17 520 Ft
DEBICA
DEBICA NAVIGATOR 2 165/70R13 négyévszakos gumi

165/70R13 DEBICA NAVIGATOR 2 - négyévszakos gumi 79 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
D
71
17 520 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Lengyelország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

79

A(z) Debica - Navigator 2 gumi jellemzői:

Ár-érték arányban versenyben a Debica Navigator 2 négyévszakos gumi

A Debica Navigator 2 négyévszakos gumi egy középkategóriás abroncs, amit személyautók számára fejlesztett ki a Debica. A Debica egy lengyel abroncsmárka, az ország piacvezető márkája, akik személyautók és haszongépjárművek számára is gyártanak abroncsokat. A Debica története még 1937-ben kezdődött, mára már a Goodyear-csoport tagjaként gyártják az abroncsokat. Ami azt is jelenti, hogy az anyagcég fejlesztései ide is elérnek. 

Igen a négyévszakosra

A Debica kiváló ár-érték arányú abroncsokat kínál a középkategóriában, ezek egyike a Debica Navigator 2 négyévszakos gumi. A négyévszakos gumik egyre népszerűbbek hazánkban is. Ennek több oka is van. Egyrészt egyre jobb minőségűek ezek az abroncsok, és míg korábban inkább nyáron teljesítettek jól, mára már télen is kiváló teljesítményt nyújtanak. Másrészt a telek egyre enyhébbek, ahol pedig nem sokszor fordulnak elő nagyobb havazások, kemény hidegek, mint például hazánkban, ott egyre többen térnek át a négyévszakos abroncsokra. Az okok ezen kívül még sokfélék lehetnek, például az, hogy ha valaki nem tudja hol tárolni az abroncsait, vagy ha nem szeretne évente kétszer gumicserére költeni, illetve tárolásra, az is gyakran megfontolja a négyévszakos abroncs beszerzését. 


A Debica Navigator 2 négyévszakos gumi  egy középkategóriás abroncs tehát, amelyet személyautók számára fejlesztettek ki. A vásárlás előtt érdemes ellátogatni a webáruházakba, ahol széles kínálattal szembesülünk. Választani nem könnyű, érdemes teszteket olvasni és a vásárlói vélemények is sokat számítanak. Bár a tesztek élmezőnyében általában a prémium kategóriás termékek végeznek, érdemes megnézni, hogy hogy teljesítettek a középkategóriások. 

Minden a négy évszakban jól teljesít, ez a Debica Navigator 2 négyévszakos gumi 

Nézzük is meg, hogy mit is kínál ez a négyévszakos abroncs. Egyrészt gazdaságos választás, hisz nincs szükség az évente kétszeri gumicserére, másrészt pedig jól tapad. Télen és nyáron is fontos a jó tapadás, ez a biztonság egyik alappillére. Fontos, hogy az abroncs ne csak enyhe időben, száraz úton tapadjon jól, hanem zord körülmények között is. A Debica Navigator 2 négyévszakos gumi  egy ilyen abroncs, ami egyben egy tartós abroncs is, hisz mind mintázatában, mind futófelületi keverékében a hosszú használatra tervezték. Jól tapad a havon és a vizes úton, kanyarokban, hirtelen manővereknél is stabil, és jól fékezhető, jól gyorsítható abroncs. Ettől több nem is kell egy négyévszakos gumi esetében. 


Emellett a Debica Navigator 2 négyévszakos gumi  hatékonyan véd az aquaplaning ellen, széles, körbefutó barázdái és keresztirányú mintaárkai gyorsan és hatékonyan vezetik ki a vizet a gumi felületéről, így minimalizálva a vízen felúszás kockázatát. Jó választás ez az abroncs azoknak, akik számára fontos az alacsonyabb ár, de nem szeretnének lemondani a minőségről. A Debica Navigator 2 négyévszakos gumi minőséget, tartósságot kínál, egy megbízható abroncs, télen és nyáron egyaránt. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek