HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SAVA Eskimo S3+
155/65R14 75 T
17 385 Ft
SAVA
SAVA Eskimo S3+ 155/65R14 téli gumi

155/65R14 SAVA Eskimo S3+ - téli gumi 75 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
C
71
17 385 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szlovénia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

75

A(z) Sava - Eskimo s3+ gumi jellemzői:

Amit a SAVA Eskimo S3+ téli gumi tudni érdemes


A Sava Eskimo S3+ téli gumi bár egy kedvező árú abroncs, de ez közel sem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes ezt választani. A Sava az alacsony kategóriában igenis minőséget és értéket képvisel, és a téli abroncsai havon, jégen és nedves felületeken is megállják a helyüket a hideg időben, erre a Sava Eskimo S3+ is jó példa. 


Ezt az abroncsot leginkább olyan sofőrök számára javasolják, akik olcsó abroncsot keresnek, és leginkább városi vezetésre használják heti pár alkalommal az autójukat. A Sava Eskimo S3+ összesen 33 méretben kapható, 145/80 R13 -től 205/55 R16 méretig, vagyis számos autóra megtalálhatjuk a megfelelő méretet. 


Amit a SAVA Eskimo S3+ téli gumi nyújtani tud


A Sava Eskimo S3+ téli gumi annak ellenére, hogy kedvező árú abroncs, kiváló tapadást és rövid fékutat biztosít. A jobb irányíthatóságért havas és hideg időben az új speciális szilikakeverék felel, melynek köszönhetően az abroncs még alacsony hőmérsékleten is rugalmas marad. Emellett az abroncs kiváló kapaszkodóképességgel bír a vizes utakon is, ugyanis a keverékbe egy különleges gyantát alkalmaztak, mely tovább fokozza a futófelülete tapadását. Ennek eredménye a rövidebb félút és a jobb irányíthatóság.


Természetesen nem a gumi alapanyaga felel azért, hogy minden téli körülmény között biztonságos legyen az abroncs, hanem a futófelület mintázat kialakítása is, melynek széles barázdái hatékonyan vezetik ki a nedvességet a gumi aló, tehát a vizet és a latyakot, emiatt pedig csökken az aquaplanning veszélye. A Sava Eskimo S3+ téli gumit kifejezetten úgy tervezték, hogy hosszabb élettartammal rendelkezzen, ennél fogva gazdaságosabb is, hiszen nem kell olyan gyakran abroncsot cserélünk. Ennek egyik eleme, hogy a kialakításnak köszönhetően az abroncs egyenletesebben kopik. 


Amiről a nemzetközi abroncstesztek árulkodnak


A Sava Eskimo S3+ már 2011 óra bizonyít a különböző abroncsteszteken, és már számos méretbe kiderült, hogy egy kedvező árú abroncs is lehet jó. Az ADAC már a piacra kerülés évében tesztelte az abroncsot, és már akkor is ajánlott minősítést kapott, ahogyan 2012-ben és 2014-ben. Az évek azóta jócskán elteltek, de a Sava Eskimo S3+ téli gumi 2017-ben is bizonyított, ahogyan 2018-ban is, amikor szintén ajánlott minősítést és egy 8. helyet szerzett. A 2019-es év is jó volt az abroncs számára, ugyanis a legjobb hófékezés és a legjobb hótapadás külön díját is megkaphatta. Ebből is jól látszik tehát, hogy a Sava Eskimo S3+ téli gumit igenis érdemes lehet választani. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek