HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SAVA Eskimo SUV 2
225/65R17 106 H
47 655 Ft
SAVA
SAVA Eskimo SUV 2 225/65R17 téli gumi

225/65R17 SAVA Eskimo SUV 2 - téli gumi 106 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
72
47 655 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szlovénia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

106

A(z) Sava - Eskimo suv 2 gumi jellemzői:

Amit a SAVA Eskimo SUV 2 téli gumiról tudni érdemes


A SAVA Eskimo SUV 2 téli gumi a SAVA Eskimo SUV téli abroncs továbbfejlesztett változata, a Sava mérnökei megtartva az előző széria jó tulajdonságait újragondolták a gyengeségeket, és egy halkabb és hosszabb élettartamú abroncsot hoztak létre. A SAVA Eskimo SUV 2 téli gumit elődjével ellentétben nem még nem tesztelték a nemzetközi abroncsteszteken, de a vásárlói vélemények alapján, nagyon jól teljesít az abroncs. A méretválaszték szélesebb, mint az előző széria esetében, ugyanis 10 méretben készül a SAVA Eskimo SUV 2, 215/60 R17-től 255/55 R18 méretig találhatunk abroncsot a kínálatában. 


Amit a SAVA Eskimo SUV 2 téli gumitól elvárhatunk


A SAVA Eskimo SUV 2 téli gumi leginkább szabadidő-terepjárók abroncsa, de a kialakításánál törekedtek rá, hogy a lehető legváltozatosabb téli körülmények között is megállja a helyét. Az abroncs egy speciális gumikeverékből készül, mely alacsony hőmérsékleten sem veszít a rugalmasságából, ez pedig jobb tapadást eredményez. Emellett a futófelület mintázata is úgy lett kialakítva, hogy jobban kapaszkodjon az abroncs, ezért a sok lamellás kialakítás felel. A mintázat menetirányú, széles barázdák találhatók rajta, melyek segítenek hatékonyabban kivezetni a vizet az abroncs alól, ennél fogva pedig csökken a vízen csúszás, vagyis az aquaplanning kockázata. 


A szilikakeverék nemcsak az alacsony hőmérsékletet bírja, de a megalkotásánál az is cél volt, hogy nedves felületeken is jó tapadást érjenek el, így havas és latyakos felületek se okozzanak gondot az abroncsnak. A kialakításnak köszönhetően az abroncs hosszabb élettartamot garantál, mint elődje, és egyenletesebben is kopik. Arra is ügyeltek a készítők, hogy a zajszintet is csökkentsék, vagyis kényelmesebb is legyen az utazás, ne csak biztonságos. Természetesen a biztonságra sem lehet panasz, mivel a SAVA Eskimo SUV 2 téli gumi hóban is megőrzi a tapadását. 


Kiknek javasolják a SAVA Eskimo SUV 2 abroncsot?


A SAVA Eskimo SUV 2 téli gumi egy olcsó kategóriás abroncs, ezért leginkább olyan sofőrök számára javasolják, akik biztonságos téli gumit keresnek, de nem akarnak vagyonokat kiadni rá. Akik csak hetente párszor, leginkább városi vezetésre használják az autójukat, számukra jó választás lehet a SAVA Eskimo SUV 2 téli gumi, mert megbízható és a téli körülmények nem jelentenek számára akadályt. Mivel egy terepjáró abroncsról van szó, terepen is megállja a helyét, bár a SAVA Eskimo SUV 2 téli gumi esősorban közúti abroncs, városi terepjárókra és crossoverekre ajánlják. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek