HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SAVA ADAPTO
175/70R13 82 T
17 805 Ft
SAVA
SAVA ADAPTO 175/70R13 négyévszakos gumi

175/70R13 SAVA ADAPTO - négyévszakos gumi 82 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
D
71
17 805 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

4S

GUMIGYÁRTÓ

Szlovénia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

82

A(z) Sava - Adapto gumi jellemzői:

Sava Adapto négyévszakos gumi – minden időben 

A Sava Adapto négyévszakos gumit a személyautók számára fejlesztette ki a Sava, ami egy szlovén abroncsmárka, ma már a Goodyear Dunlop-csoport tagjaként működik. Ár-érték arányban kiváló választás lehet, az olcsó ár nem jelenti azt, hogy le kellene mondani a minőségről, megbízhatóságról. 

Szempontok a vásárlás előtt

Aki négyévszakos gumit keres, egyre szélesebb kínálattal találkozik a webáruházakban. Vásárlás előtt nem árt egy-két dolgot mérlegelni. Így például azt, hogy télen milyen körülmények között használja valaki az autóját. Ha nem indul havas túrákra, és jobbára a városban vezeti idősebb, kisebb teljesítményű autóját, nyilván felesleges lenne megvásárolni ezért egy ultra nagy teljesítményű prémium négyévszakos abroncsot. Természetesen ez fordítva is igaz. 


A teszt fontos, ha vásárolunk, hisz az ADAC, az Autobild vagy más szervezetek, szaklapok tesztjeire érdemes alapozni. Ezek független körülmények között tesztelik az egyes abroncsokat, a rangsorolás mellett azt is közzéteszik, hogy ajánlják-e az egyes abroncsok használatát. A vásárlói vélemények is sokat számítanak, vásárlás előtt tehát érdemes feltérképezni a kínálatot és tájékozódni a lehetőségekről. 

Fókuszban a Sava Adapto négyévszakos gumi

A Sava tehát egy szlovén abroncsmárka, a kínálatukban szerepel a személyautók, városi terepjárók, kisteherautók és teherautók számára gyártott abroncs is. Ma már Európa több gyárában gyártják a Sava abroncsait, a legtöbbet Szlovéniában. 2004 óta a Goodyear Dunlop csoport tagjai, ami azt jelenti, hogy a Goodyear Dunlop neve garancia a minőségre, a szakértelemre. Az anyacég fejlesztései ugyanis itt is helyet kapnak. 


Nézzük is meg alaposabban, hogy mit is tud a Sava Adapto négyévszakos gumi. Fontos, hogy egy négyévszakos gumi minden évszakban megállja a helyét, hogy jól tapadjon a száraz és a nedves, havas úton egyaránt. A Sava Adapto négyévszakos gumi pedig egy ilyen abroncs, ami jól tapad a különböző felületeken, minden évszakban és jól kormányozható, precízen irányítható. Olyan speciális gumikeverékből készül, ami minden évszakban jól tapad. Nem válik merevvé a nagy hidegben sem és kellőképp lágy nyáron is. A mintázatát is úgy alakították ki, hogy a havas úton is jól tapadjon, erről a sugárirányban elhelyezkedő élek gondoskodnak. Alkalmas a téli közlekedésre, hivatalosan is használható olyan országokban, ahol kötelező a téli gumi. 


Kényelmes vezetési élményt kínál, ami egyrészt azt jelenti, hogy egy csendes abroncs, másrészt az, hogy jól kormányozható és kiszámítható. Jól alkalmazkodik a különböző körülményekhez. Menetirányban húzódó széles barázdái gyorsan és hatékonyan vezetik ki a vizet a gumi felületéről, így védve az autót a vízen felcsúszástól. Aminek télen és nyáron egyaránt nagy kockázata van. Az alacsony zajszint mellett a kopása is egyenletes és lassú, így igazán ideális választás azoknak, akik ezeket a szempontokat tartják fontosnak. A Sava Adapto négyévszakos gumi tehát egy megbízható, tartós és kényelmes négyévszakos gumi, személyautók számára. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia