HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FULDA Kristal Control HP2
245/40R18 97 V
48 655 Ft
FULDA
FULDA Kristal Control HP2 245/40R18 téli gumi

245/40R18 FULDA Kristal Control HP2 - téli gumi 97 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
72
48 655 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

97

A(z) Fulda - Kristal control hp2 gumi jellemzői:

  1. Kiváló irányíthatóságot nyújt a Fulda Kristall Control HP2

A Fulda Kristall Control HP2 téli gumija kiváló irányíthatósággal, teljesítménnyel és magas élettartammal vált a középkategóriás téli gumik között az egyik legkedveltebb abronccsá. A Fulda Németországban, az azonos nevű városban kezdte meg a működést 1906-ban. Ma már a Goodyear-csoport tagjaként gyártják abroncsaikat. 


Európában tizenhárom gyárban évi mintegy nyolcmillió abroncsot gyártanak, melyeket huszonnyolc országban értékesítenek. A Fulda nem csak hazájában, Németországban népszerű. A vásárlók azért kedvelik, mert jó áron juthatnak olyan abroncshoz, ami megbízható, kiváló minőségű  és helytáll a szélsőséges időjárási viszonyok között is. Egy téli guminál ezek a legfőbb szempontok. 


A Fulda fókuszában a kezdetektől a magas minőség és a jó ár együttese áll, emellett nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, így gyáraik maximálisan megfelelnek a törvényi előírásoknak, a legmagasabb szintű szabályok mércéjének. A Fulda abroncsok minőségét független autós szervezetek és magazinok tesztjei is bizonyítják. De nem csak ők, hanem a vásárlók millió is. 

Fulda Kristall Control HP2

Nézzük is meg az egyik legnépszerűbb téli abroncsot, a Kristall Control HP2-t. Ez az abroncs olyan újításokat foglal magába, melyek mind a jobb tapadást, tartósságot és megbízhatóságot biztosítják. Ilyen az úgynevezett Snow Catcher technológia, mely azt jelenti, hogy az abroncs közepén lévő hornyok erősen a földhöz tapadnak, így nagy hóban is biztonságossá teszik a közlekedést. 


A jobb fékezhetőségről és a kanyargós úton való jobb, biztonságosabb úttartásról a Bubbles Blade technológia gondoskodik. A háromdimenziós lamellák megfelelő elhelyezkedése teszi lehetővé, hogy a havas, jeges úton is jól tapadjon az autó és hogy fékezéskor is kiszámítható legyen a viselkedése. 

Hidegben, fagyban 

Egy téli guminál fontos, hogy ne csak a nedves, havas útviszonyok között teljesítsen jól, hanem a szárazon is. Gondoljunk csak a kemény mínuszokra, amikor akár napokig sem megy fagypont fölé a hőmérséklet. Az autók számára ez is nagy kihívást jelent, mert a zord hidegben is ugyanúgy kell teljesíteniük. Ebben pedig nagy szerepe van a téli guminak. 


Itt már nem csak a mintázat, hanem az anyagösszetétel is nagyon sokat számít. A nagy hidegben való rendkívüli tapadásról a szilícium-dioxidos keverék gondoskodik. És mivel a gumi felülete laposabb, az abroncs ellenáll a mechanikai sérüléseknek is, így válik hosszabb élettartamúvá a Fulda Kristall Control HP2. 
MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek