HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
FULDA Kristal Control SUV
275/40R20 106 V
87 330 Ft
FULDA
FULDA Kristal Control SUV 275/40R20 téli gumi

275/40R20 FULDA Kristal Control SUV - téli gumi 106 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
73
87 330 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

106

A(z) Fulda - Kristal control suv gumi jellemzői:

  1. A hobbiterepjárók téli abroncsa: Fulda Kristall Control SUV

A kerékpároktól a haszongépjárművekig minden két- és négykerekű jármű számára gyárt abroncsot a Fulda, így a hobbiterepjárók számára is, melyek téli gumija a Fulda Kristall Control SUV. A Fulda abroncsai jó minőségűek és jó áron elérhetők, ennek a remek párosításnak köszönheti a népszerűségét. 


A Fulda azok számára ajánlja abroncsait, akik nap mint nap használják autójukat, szeretnének egy nagy futásteljesítményű abroncsot vásárolni, de ezért nem szeretnének magas árat fizetni. A Fulda ma már 13 európai országban van jelen, évente 8 millió abroncsot gyártanak és a Goodyear-csoport tagjaként megannyi újítással, fejlesztéssel rendelkeznek. Emellett pedig megőrizték egyik vonzó tulajdonságukat: a megfizethető árat. 

Fulda Kristall Control SUV

Nagy futásteljesítmény, kiváló irányíthatóság havon, stabil úttartás – ezek a Kristall Control SUV legfőbb tulajdonságai. Ezek miatt az egyik legjobb választás a hobbiterepjárók számára. De hogy milyen technológiai újításokat is vetett be a Fulda ennél a guminál? 


Például speciális blokkmerevítőket, melyek az SUV-k számára nagyobb stabilitást jelentenek a száraz úton. A középső blokkok közti bordák merevsége teszi stabillá az abroncsot. Itt is alkalmazták a Snow Catcher technológiát, amit a személygépkocsiknak és a teherautók számára gyártott abroncsok esetében is. Mint ahogy a nevében is benne van, ez a technológia lehetővé teszi a havas úton való biztonságos közlekedést. A középen futó barázdák menet közben összegyűjtik a havat, kihasználva annak tömörülését. Így a havon is jól fékezhető és kormányozható marad a jármű. 

Kopás és buborékok 

Lapos és széles üregeinek köszönhetően nagyobb futásteljesítménnyel rendelkezik, ami szintén egy fontos szempont lehet a téli gumi kiválasztásánál. A téli abroncs a száraz utakon is jó teljesítményt nyújt, az úgynevezett 3D buboréklamelláknak köszönhetően. 


Mindezek mellett az abroncs egyenletesen kopik, a szerkezete pedig lehetővé teszi a csökkent gördülési ellenállást. Ezáltal ez az abroncs üzemanyaghatékony is egyben, ami igen jó hír az SUV-tulajdonosoknak. A víz és a latyak sem jelent akadályt, a futófelület mintázatát ugyanis úgy alakították ki, hogy kivezesse a vizet a gumi szélére, így marad irányítható az autó a vizes felületen is. 


A tél egyébként is sok veszélyt rejt magában, ilyenkor csökken a látás és a láthatóság is, nem mindegy, hogy milyen gumi van az autón. A Fulda Kristall Control SUV jól fékezhető és biztonságos gumi, amellyel élmény a vezetés, még télen is. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek