HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GOODYEAR UG Performance 2
205/50R17 89 H
78 165 Ft
GOODYEAR
GOODYEAR UG Performance 2 205/50R17 téli gumi

205/50R17 GOODYEAR UG Performance 2 - téli gumi 89 H

DEFEKTTŰRŐ:
Igen
ERŐSÍTETT:
Nem
E
C
69
78 165 Ft
4db vásárlásakor 15 000 Ft. Edenred Mastercard. Részletek www.promo.goodyear.hu
PeremvédõsOE BMW
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Igen

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

89

A(z) Goodyear - Ug performance 2 gumi jellemzői:

Amit a GOODYEAR UG Performance 2 téli gumiról tudni érdemes


A GOODYEAR UG Performance 2 téli gumi a Goodyear nagy teljesítményű abroncsit erősíti, és tökéletes választás minden téli körülmény között. A Goodyear abroncsai a prémium kategóriában képviseltetik magukat, és nincs ez másként a GOODYEAR UG Performance 2 téli gumi esetében sem. Leginkább azoknak az autósoknak javasolják, akiknek nagy teljesítményű autójuk van, és nem szeretnének az abroncs tekintetében kompromisszumot kötni, a legmagasabb teljesítményt szeretnék a mindennapi autózáshoz. De mit is várhatunk el a Goodyear UG Performance 2 téli gumitól, és mi teszi ezt lehetővé?


Amit a Goodyear UG Performance 2 téli gumitól elvárhatunk


A Goodyear UG Performance 2 téli gumiabroncshoz használt keveréknek köszönhetően az abroncs alacsony hőmérsékleten is rugalmas marad és megőrzi a tapadását. Emiatt pedig minden téli körülmény között magas teljesítményt nyújt, melyet az egyedi futófelület mintázatnak is köszönhet. A körbefutó, fűrészrajzolatú barázdák miatt az abroncs könnyebb gyorsítást és hegymeneti közlekedést tesz lehetővé. A havas és jeges utak tapadását és rövidebb fékútjait az abroncs az Adaptive SipeGrip technológiának köszönheti. 


Mivel a Goodyear UG Performance 2 téli gumi egy nagy teljesítményű abroncs, ezért ezt a tervezésénél figyelembe vették, a száraz és nedves utakon is stabil úttartást és irányíthatóságot garantálnak nagy sebesség mellett is. A középvonal folyamatosan érintkezik az úttal, emiatt pedig száraz utakon jobb irányíthatóságot garantál az abroncs. A nedves utak tapadásáért és irányíthatóságért a futófelület V alakú barázdái felelnek, mivel ezek gyorsabban vezetik ki a vizet az abroncs alól. A futófelület blokkrendszere emellett alacsonyabb zajszintet is garantál. 


Hogyan szerepel az UltraGrip Performance 2 a téli abroncsteszteken?


Bár GOODYEAR UG Performance 2 téli gumi az elmúlt években nem került tesztelésre, hiszen a Goodyear számos újdonságot dobott piacra, azért teszteredmény ezzel a gumival kapcsolatban is született már. Először 2010-ben az ADAC tesztelte a 225/45 R17 méretkategóriában, ahol egy ajánlott minősítést szerzett, majd egy évvel később, 2011-ben az Autobild is felfedezte magának ezt az abroncsot. Két méretkategóriában is vizsgálták, 225/40 R18 és a 225/45 R17 méretben, és mindkét teszten példás minősítést szerzett. Természetesen nemcsak a teszteredmények árulkodnak a GOODYEAR UG Performance 2 téli gumi magas teljesítményéről, hanem a vásárlói vélemények is, melyek szintén a magas minőségét erősítik meg. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek