HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KORMORAN Snowpro B2
165/70R14 81 T
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
KORMORAN
KORMORAN Snowpro B2 165/70R14 téli gumi

165/70R14 KORMORAN Snowpro B2 - téli gumi 81 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
D
68
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Lengyel

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

81

A(z) Kormoran - Snowpro b2 gumi jellemzői:

  1. Hosszú élettartam és megbízhatóság, ez a Kormoran Snowpro B2

A Kormoran Snowpro B2 téli abroncs az olcsó kategóriát képviseli a téli gumik piacán. Az alacsony árfekvés azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne jó minőségű. Hisz ez az abroncs jól tapad a téli utakon, jól kormányozható, fékezhető és egy tartós gumi, magas kopásállósággal. Mind olyan szempontok, melyeket érdemes mérlegelni a vásárlás előtt. 


A Kormoran eredetileg egy lengyel abroncsmárka, ma már a Michelin-csoport tagjaként gyártják a gumikat. A cél egy jó minőségű, de alacsony árú termék létrehozása volt, mint amilyen a Kormoran Snowpro B2. Azok számára ajánlják a Kormorant, akik heti rendszerességgel használják az autójukat és nem szeretnének prémium árat fizetni a gumiért. Általában városi közlekedéshez ajánlják, hisz sokan vannak, akik télen csak városban használják az autójukat és ezért nem szeretnének drága, prémium kategóriás abroncsot vásárolni. 

Újdonságok, jobb teljesítmény

A kiváló ár-érték arány egy igazán vonzó tényező, amikor az ember téli gumit választ. A  Kormoran Snowpro B2 egy ilyen abroncs. Futófelülete forgásirányos, gumikeveréke modern, így remekül tapad a téli körülmények között, legyen szó akár hóról, jégről, vagy nedves, száraz útról. Hisz a tél számos kihívást tartogat, ezeknek a kihívásoknak pedig meg kell felelni. A kemény száraz hidegben ugyanúgy, mint nagyobb havazáskor. 


A nagy hidegben sem veszíti el rugalmasságát, nem válik merevvé, ami különösen fontos, hisz ha egy abroncs merevvé válik, akkor romlik a tapadása. Futófelületi mintázatát úgy alakították ki, hogy gyorsan vezesse ki a vizet a gumi felületéről, így elkerülve az aquaplaning kockázatát. Így stabil marad az autó úttartása a vizes úton is. 

Hó és latyak, a Kormoran Snowpro B2 itt is megállja a helyét

Lamellázata sűrű és cikk-cakkos, így az abroncs jól tapad a hóban és a latyakos, jeges úton is. Biztonságos választás, rövid fékúttal és pontos, precíz kormányozhatósággal. Elődjéhez képest száraz úton is nagyobb a vonóereje és csökkent a zajszintje is. Ami szintén hozzájárul a kényelmes vezetéshez, hisz aki hosszú távokat tesz meg, annak számára egy zajos abroncs igencsak megnehezíti a dolgát. 


A mintázata egyébként V alakú és eltolt, ennek köszönhetően jól tapad és jól fékezhető abroncs. Megbízható és hosszú élettartammal bír, ami szintén fontos szempont, ha az árról van szó. Hisz egy téli guminál is gondolni kell arra, hogy hány évig nyújt biztonságot, mennyi idő alatt kopik le a futófelülete. A  Kormoran Snowpro B2 egy tartós abroncs, ami jó választás azoknak, akik olcsóbb gumit szeretnének vásárolni. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek